Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 26-11-13, 13:52
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Συγνωμη αλλα κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια ειναι και να μην δεχομαστε εστω να ακουσουμε, και τις αλλες αποψεις και προτασεις σε ενα θεμα, που μπορει να ειναι αντικειμενικο ως προς τις προδιαγραφες των υλικων και το κοστος της κατασκευης συγκριτικα με κατι ετοιμο (που μπορει και να μην γνωριζει καν ο θεματοθετης), αλλα ειναι υποκειμενικο ως προς την κατασκευαστικη δυνατοτητα του καθε ανθρωπου (με βασικα προβληματα που εχουν αναφερθει απο πολλους, την στεγανοτητα και την ευκολια συντηρησης).
Οπως επισης και το να βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα για την εμπειρια του αλλου, στο θεμα.
Επισης δεν γνωριζουμε ακομα για τι μεγεθος φιλτρου μιλαει, για το μεγεθος ενυδρειου και της ιχθυοφορτωσης, κι αν θα ειναι εσωτερικο ή εξωτερικο το φιλτρο.

Νομιζω οτι η παραθεση και συζητηση ολων των αποψεων και των δεδομενων ομορφα και απλα, χωρις γενικους χαρακτηρισμους, φτανει για να αποφασισει ο καθε αναγνωστης τι του ταιριαζει να επιλεξει.
Τα λινκ απο κατασκευες, η παραθεση των tips και των πιθανων προβληματων σε μια κατασκευη, οπως και η παραθεση ετοιμων λυσεων, ειναι πιστευω οτι πιο χρησιμο, σε ενα αναλογο θεμα.
Αλλιως να μη ασχολουμαστε καθολου κι οποιος προλαβει πρωτος να απανταει και να τελειωνει εκει το θεμα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01346 seconds with 10 queries