Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-13, 22:42
carvefish21 Ο χρήστης carvefish21 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νέο Ηράκλειο - Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω φιλε ειχα θεμα με τον υπνο δε μπορουσα να κοιμηθω και οταν εβαλα το 1 50 λιτρο διπλα στο μαξιλαρι 30 εκ με ηρεμουσε το νερο που ακουγα και αρχησα να κοιμαμε σαν ανθρωπος
Εγώ πάλι αν δεν κοιμηθώ με τηλεόραση, θέλω ησυχία...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Oooooooooooποιο εσωτερικό κι αν επιλέξεις, θα μπουκώνει συχνά και θα πρέπει να το καθαρίζεις σχεδόν σε κάθε αλλαγή νερού
Το eheim biopower 160, το είχα πάρει για 60λιτρο. Πολύ καλό φίλτρο, αλλά πέφτει η ροή του...αρκετά γρήγορα, που σημαίνει καθάρισμα...καθάρισμα... κλπ

Κι εγώ ήμουν της λογικής ότι όλα γίνονται με τα εσωτερικά και επιπλέον δεν είχα χώρο για εξωτερικό φίλτρο σε χαμηλότερο επίπεδο απ το ενυδρείο

Ώσπου "ανακάλυψα" αυτό : EHEIM aquacompact 60 - Το οποιο δουλεύει στο ίδιο επίπεδο. Μεγάλος χώρος για βιολογικό, ρυθμιζόμενη ροή, ολα μια χαρά!

Στο δια ταύτα : Δες τι χώρο έχεις και πήγαινε σε εξωτερικό φίλτρο!
Τσάμπα θα πάνε τα ευρώπουλα όποιο εσωτερικό κι αν επιλέξεις
Τώρα φίλε μου, πολύ αργά, πήρα το aquaball και βλέπουμε. Δεν δίνω άλλα λεφτά. Αν έχω πρόβλημα στο μέλλον το συζητάμε αλλά ο καθαρισμός του είναι αρκετά εύκολος... Κοτμπωτό μπαίνει, κουμπωτό βγαίνει

Καλημέραααααα! Ωραίο ύπνο έκανα, αθόρυβο τελείως το φιλτράκι, ένα μικρό βουητάκι ακούγεται που δεν με ενοχλεί καθόλου... (ε δεν γίνεται να μην ακούγεται και τελείως τίποτα μισό μέτρο από το κεφάλι μου...)
Όλα καλά λοιπόν!! Από μένα κλείνει το θέμα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carvefish21 : 23-11-13 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01698 seconds with 10 queries