Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-13, 15:41
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

στελιο ναι,μιλαει για "brackish" το αρθρο,αλλα αν δεις το χαρτη,θα δεις οτι βρισκονται σε διαφορες περιοχες,και μαλιστα σε καποιες συνηπαρχουν με splendens.

οποτε η γνωμη μου ειναι πως δεν περιοριζονται μονο σε περιοχες με υφαλμηρο τα ψαρια.αποκλειεται το νερο ψηλα στα ποταμια να ειναι το ιδιο με αυτο που υπαρχει χαμηλα κοντα στη θαλασσα.

δηλαδη η γνωμη μου ειναι πως ενω ισχυει αυτο που λες,δεν ειναι περιοριστικο.και μην ξεχναμε πως το νερο που εχουν μετρησει αυτοι ειναι και σε περιοχες με μεγαλη μολυνση οποτε σιγουρα αυτο επηρεαζει ολες τις μετρησεις τους.

George εγω θα το αφηνα οπως το εχεις,με μαλακο γλυκο νερο.οπως τα ειχε και ο γερμανος δηλαδη.ισως ο Maverick μπορει να βοηθησει ναχουμε αλλη μια γνωμη...

Field Notes: Betta mahachaiensis lives in brackish waters, some quite heavily polluted; pH at catch sites 6.87–7.80, salinity 1.1–10.6 ppt. The species was found in nipa palm (Nypa fruticans) swamps, especially, in the water-holding phytotelma of the palm bract, which the pair use for bubble-nest building, courtship, and hatching of fry (see Fig. 6). Some syntopic fish species, although not found in the bract's watery pocket, are Trichopsis vittata, Trichopodus trichopterus, Anabas testudineus, Aplocheilus panchax, Oryzias javanicus, Dermogenys siamensis, Channa striata and Boraras urophthalmoides.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02092 seconds with 10 queries