Θέμα: new housing .....
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-05, 23:18
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

Μετά απο ένα ξένιαστο 4ήμερο πάλι πίσω με ερωτήσεις .... έννοιες κτπ
Αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι το εξής ...
Η αεραντλία ΒΓΑΖΕΙ αέρα .... κατα συνέπεια απο το φίλτρο ΒΓΑΙΝΕΙ αέρας ... πώς γίνεται λοιπόν να καθαρίζει το νερό αφου απο το σφουγγάρι βγαίνει αέρας και δεν ΜΠΕΝΕΙ ώστε να καθαρίσει και μετά να ξαναμπεί στο ενυδρίο καθαρό ? αυτο πραγματικά δεν το εχω καταλάβει τόσο καιρό που μιλάμε για τα φίλτρα σφουγγαριού....
Αντλία βρήκα μια που είχε ξεμείνει απο ένα παλιό ενυδρίου που παλία είχε κάποιος ....
είναι μια ELITE 801 :
Air Output : 1300cc /min
P.S.I : 1.4

Άραγε κάνει αυτή για την χρήση που την θέλω? αρκούν τα χαρακτηριστικά της ?
Έχει μία έξοδο άλλα έχω έναν διακλαδωτήρα που μπαίνει το σωλινάκι της αντλίας και βγάζει 4 εξόδους ... αρκετές δλδ για τα ενυδρία μου και με το θετικό του οτι μπορείς να ρυθμίσεισεις απο τον διακλαδωτήρα αυτόν και την ποσότητα αέρα που θα περνάει (έχει ρυθμιστή για κάθε μια έξοδο)....
οπότε περιμένω να ακούσω το πως καθαρίζει το φίλτρο σφουγγαριού για να προχωρίσω

Υ.Γ μάζεψα μερικά βότσαλα απο την θάλασσα για να είναι πιο ευκολος ο καθαρισμός τους απο ότι με το χαλίκακι το λεπτό ....
αν τα απολυμάνω με βράσημο είναι ΟΚ μετα για τα ενυδρία ή υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα που ήταν σε θαλασσινό νερό πρίν ? (ίσως χαζη ερώτηση αλλά στις τόσες που έχω κάνει.... εεεε άλλη μία )
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01293 seconds with 10 queries