Θέμα: new housing .....
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-05, 15:32
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

το μόνο σίγουρο είναι πως το φιλτράκι δεν θα πάει χαμένο ....όλο και κάποιος πειραματισμός θα γίνει ...
όπως και να το κάνω πάντος θα υπάρχει κάποιο σημείο που όταν θα πάει εκεί ο μονομάχος θα τρώει καμιά ξανάστροφη απο την ροή
αρκεί να μπορέσω να πετύχω την όσο δυνατόν μικρότερη ενόχλησή του...
φυσικά θα πρέπει και η ποσότητα του αέρα που θα βγάζει η αεραντλία να μην είναι μεγάλη ... γιατί και εκεί παλι το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει ... σωστά ?
ακόμα πάντος το πού μπένει το σφουγγάρι στην αεραντλία και πώς το ζητάω αυτό το φίλτρο σφουγγαριου δεν το κατάλαβα ..... ρώτησα σήμερα σε μαγαζί για φίλτρο σφουγγαριού και μου είπανε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και πως η αεραντλία είναι μόνο για να διοχετεύει οξυγόνο στον νερό ...
πρέπει να ξεμπλεχτώ .... πάλι σε μια κουταλιά νερό πνήγηκα .... μήπως να πάρω και για μένα ένα ενυδριάκι ?

Υ.Γ σήμερα περιμένω και τον 4ο μονομάχο .... θα μου τον φέρει η κοπέλα μου γιατί συνηθησμένη όπως ήταν απο τα χρυσόψαρα της φαίνεται πολύ νοθρό ψάρι αλλά δεν ξέρω αν θα κρατήσω και αυτόν ή θα της τον δώσω πίσω αφού πάρει λίγο τα πάνω του .....

αντλία για πισίνες θα χρειαστώ σε λίγο ....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01292 seconds with 10 queries