Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-13, 22:30
arion-p Ο χρήστης arion-p δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κερατσίνι
Προεπιλογή

Ναι το έχω δεί, και έχω διαβάσει γενικά και σε άλλα site για το swimbladder και από ότι έχω καταλάβει αυτό που συμβαίνει σε αυτή την περίτωση είναι ότι χάνει την αίσθηση του προσανατολισμού (πάνω - κάτω).

Όμως το δικό μου δεν έχει χάσει την αίσθηση του προσανατολισμού (αντιθέτως δείχνει να έχει πολύ καλή αίσθηση προσανατολισμού) - απλά η κοιλιά του δείχνει να είναι ελαφρύτερη από το νερό με αποτέλεσμα να γυρνάει ανάποδα ή στο πλάι. Με μαγάλη προσπάθεια (έντονη κίνηση πτερυγίων αλλά και του σώματος) επανέρχεται στην φυσιολογική στάση (όρθιο). Μόλις σταματήσει την προσπάθεια γυρνάει προς το πλάι. Επιπλέον κολυμπάει πολύ έντονα για να καταφέρει να πλησιάσει στο βυθό. Από όλα αυτά συμπεραίνω ότι το πρόβλημα δεν είναι έλλιψη προσανατολισμού αλλά απλά το αποτέλεσμα της άνωσης (λόγω διόγκωσης της κοιλιάς).
-------------------------
Ξέχασα ακόμη να αναφέρω ότι τις πρώτες 2 φορές που του έδωσα αρακά, μετά από λίγες ώρες είχε ένα έντονο εξόγκομα στο πίσω κάτω μέρος της κοιλιάς το οποίο εξαφανιζόταν αφού έκανε κακά. Τις τελευταίες φορές δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Να πώ επίσης ότι τον αρακά τον λιώνω στο χέρι μου σε μικρά κοματάκια (κάποιο μέρς αναγκαστικά διαλύεται στο νερό και χάνεται).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη arion-p : 07-11-13 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01427 seconds with 10 queries