Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-10-13, 13:03
Το avatar του χρήστη dakar77
dakar77 Ο χρήστης dakar77 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: peiraias
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τη μονομαχινα τη την εβαλες τοτε? Ας το αφηνες αδειο μεχρι να αποφασισεις τι θα βαλεις. Με λιγη τροφη, θα δυναμωνες και τη βιολογια και θα ηταν πιο ασφαλες το περιβαλλον για οτι βαλεις στη συνεχεια.

Δεν βαζεις καμια red cherry καλυτερα στο ενυδρειο? Τα αρσενικα guppies δεν ειναι η καλυτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου, αν σκεφτεις οτι θα τους στερησεις τη μονιμη ασχολια τους, την αναπαραγωγη.
θα την επιστρεψω στο ενυδριακι τις ..απλα δεν ημουν σιγουρος με την τροφη που εριχνα μηπως δεν επαρκουσε για την βιολογια.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Εννοείς ΜΑΖΙ με την μονομαχίνα????
-------------------------

Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί... Εφόσον δέχεσαι πως ειναι απαγορευτικά, αποψη μου ειναι να τα βγαλεις χθες. Ειτε θα περνάει καλά το μάτι είτε το ψάρι. Διάλεξε
απαγορευτικα για το ματι ειναι για μενα ..για τα ψαρια δεν ειναι..εχω διαβασει εδω οτι μπορει να βγαζουν καποιες ουσιες και οτι δε προσφερουν τπτ.οτι δεν προσφερουν τπτ ειναι κατανοητο.για τις ουσιες ομως θα διαφωνησω.εβαζα κατα καιρους και δεν εχω παρατηρηση κατι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dakar77 : 28-10-13 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01351 seconds with 10 queries