Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από plin
Μου στοίχισε περίπου 1.5€ το φακελάκι (πήρα μια ντουζίνα και μου ήρθε κάπως φτηνότερα), οπότε ναι είναι πανάκριβη. Αλλά το κάθε φακελάκι διαρκεί πάνω από ένα - δύο μήνες σε εμένα, οπότε δεν είναι τόσο άσχημα. Αυτή βγαίνει λίγο φτηνότερη.
Φυσικά, ακόμα φτηνότερη λύση είναι το 'μπεν μαρί' που σου δίνει και μία χονδροειδή ρύθμιση στην ποσότητα ροής του CO2.
Προσωπικά, για λόγους ασφαλείας ποτέ δεν θα άφηνα τα μπουκάλια να φουσκώσουν (γιατί αν έσκαγαν και γέμιζε ο χώρος ζαχαρόνερο, θα έτρωγα την παντόφλα της ζωής μου   )
Επειδή μου φάνηκες να θέλεις να μην ασχολείσαι άλλο με το CO2 γι' αυτό σου πρότεινα να δεις τους ρυθμιστές διπλού σταδίου. Περισσότερα εδώ:
http://www.barrreport.com/showthread...age-Regulators
http://www.ukaps.org/forum/threads/d...0/#post-144054
|
Αν κρατάει ένα μήνα καλό ακούγετε, τα ίδια λεφτά κοστίζει και η απλή μαγιά το μήνα αν θες ενα φακελάκι κάθε 10 ημέρες. Με τα μπουκάλια μου έγινε μια φορά, όχι σκασιμο, έφυγε το σωληνάκι, εβαλα ταιραπ και λύθηκε το πρόβλημα, εκοψα και πιο κοντό το σωληνάκι στο 5ο μπουκάλι, να μην είναι μέσα στο νερο επομένως και να σκάσει σωληνάκι να βγει μόνο αέριο. Τα μπουκάλια κοκα κολας αντέχουν στη πίεσι και η μαγιά δεν ανεβάζει με τίποτα τέτοιες πιέσεις με τις αναλογίες που χρησιμοποιούμε. Για τα μανόμετρα τώρα, διάλεξα το πιο φθηνό από αυτά που έχει το ebay, κινεζιές είναι όλα, και από Αγγλία να το πάρεις Κινεζιά είναι και αυτά, σε ενα άλλο θέμα εδω ένα παιδί που πήρε από Αγγλία ήταν Κινέζικο. Γενικα ότι έχω πάρει από ebay δουλεύει καλά και σε σύγκριση με το πόσο κάνει, είναι μια χαρά και αν δε δουλέψει στην αρχή παίρνω τα λεφτά μου πίσω. Πριν ψωνίσω από το ebay διαβάζω τις αρνητικές του πωλητή και για πιό λόγο ή ποιά είδη τις έφαγε, για τους ρυθμιστες όλοι γράφουν καλά λόγια.