Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #24  
Παλιά 26-10-13, 23:21
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Ωραια. Εισαι μελετηρος, θα πας καλα.

Τωρα σκισε το προφιλ του CPD

Ανοιξε μετα ενα θεμα στο φορουμ για tips σχετικα με τη διατηρηση του.
Διαβασε μετα και ποστ και θεματα απο ολο το net, περι διατηρησης του.
Μετα διαβασε Συμβατοτητες - Πως επιλεγω ψαρια για το ενυδρειο μου για καταλληλους συγκατοικους (αν και δεν συνιστω τιποτα ιδιαιτερο, παρα καποια ακομα ζωακια για ισορροπια του ενυδρειου, κανα σαλιγκαρι, γαριδα κλπ, ετσι ωστε να αφησεις χωρο για τα ψαρια σου - δεν εχεις και πολυ χωρο διαθεσιμο για πολλα πολλα)

Μετα ψαχνεσαι για φυτα αν θελεις και μετα για τον καταλληλο εξοσπλισμο ολου του στησιματος ετσι ωστε να ζησουν ολα καλα, ζωα και φυτα.
(πρεπει να επιλεξεις και καταλληλα φυτα για το ενυδρειο, οχι οτι ναναι και φυσικα να υπολογισεις αν σε παιρνει για επιπλεον εξοπλισμο αν θελεις τιποτα δυσκολα, αν και εχει πολλα ομορφα ευκολα φυτα που ζουν σε σκετο νερο χωρις καμια βοηθεια)

Μετα πας για στρωσιμο.
Υπαρχουν διαφοροι τροποι. Ολοι μπορει να πετυχουν και να αποτυχουν αναλογα τα λαθη που μπορει να γινουν. Ακομα και το μπολιασμα (που ειναι για τις περισσοτερες περιπτωσεις, ο καλυτερος και γρηγοροτερος τροπος). Οι μετρησεις θα σου πουν την αληθεια στο τελος.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01452 seconds with 10 queries