Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agamemnonas
εχω ενα κλειδι απο τα πολυ παλια τα ''τεραστια'' μπαινει σε ενυδρείο 
|
Αγαμέμνονα, τώρα είδα και εγώ την ηλικία σου, ωραία και σημαντική η προσπάθεια που κάνεις και ειδικά για ένα παιδί της ηλικίας σου. Σε ένα ενυδρείο προσπαθούμε να μεταφέρουμε τη φύση στο σαλόνι μας και προσπαθούμε να αντιγράψουμε τη φύση που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό. Στη φύση παίζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα για να γίνει και να διατηρηθεί κάτι, όπως μία λίμνη , ένα ποτάμι ή ένα δάσος. Όλα αυτά πρέπει να τα κάνουμε εμείς σε ένα ενυδρείο και για αυτό προσπαθούμε να επαναλάβουμε ότι ακριβώς γίνεται στη φύση. Και για αυτό σου είπα πριν πως αν μια αχιβάδα θα υπήρχε σε ένα ποτάμι ή σε μία λίμνη. Στη θάλασσα υπάρχουν πολλές αλλά όχι αλλού. Επίσης οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από άνθρωπο όπως ένα κλειδί ή οτιδήποτε μεταλλικό, στη φύση δεν υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα, αυτά α φτιάχνουμε εμείς οι άνθρωποι, και αν βρεθούν στη φύση είναι γιατί κάποιος τα πέταξε, σκουπίδια δηλαδή. Συνέχισε τη προσπάθεια σου, είναι πολύ καλή. Ζήτησε και από τους γονείς σου να σε βοηθήσουν λίγο και να σου εξηγήσουν ακόμα περισσότερα πράγματα και ότι άλλο χρειαστείς εμείς θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μπράβο αγόρι μου από εμένα και από πολλούς εδώ μέσα. Συνέχισε έτσι και η προσπάθεια σου θα έχει αποτέλεσμα, και μη το βάλεις κάτω αν αποτύχεις σε κάτι, συνέχισε,και στη φύση συμβαίνουν και αυτά. Μπράβο σου