Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 23-10-13, 17:23
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψαρια ελάχιστοι παίρνουν πίσω, ειδικά οι γνωστές αλυσίδες, ούτε που θέλουν να το ακούνε
Ως ένα βαθμό έχουν δίκιο. Οφείλει ο καταναλωτής να πηγαίνει ξέροντας τι θέλει να αγοράσει.
Σάκη θα συμφωνήσω μαζί σου, όταν πας και ζητήσεις αυτό, θα πάρεις αυτό και δεν θα το πάρει πίσω εκτός και αν είναι προβληματικό, αν σου προτείνει το άλλο όμως που δεν ταιριάζει ή δεν σε ρωτάει τι άλλα έχεις μέσα και προσπαθεί να σε φορτώσει για να πουλήσει αυτός δεν θα πρέπει να το πάρει πίσω ? Την έχω πατήσει και εγώ και έφτιαξα μια ωραιότατη ψαρόσουπα γιατί έλεγα πως «ξέρει αυτός», σιγά μη ξέρει.
Παιδιά τα petshop είναι μαγαζιά και θέλουν να πουλήσουν και θα κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν. Για σκεφτείτε να πήγαινε κάποιος να πάρει ενυδρείο και να του έλεγαν «πάρτο αλλά έλα σε 1 μήνα που θα έχει στρώσει να πάρεις και ψάρια». Δεν θα πούλαγε τίποτα γιατί ο αδαής σιγά μη περιμένει 1 μήνα για να βάλει ψάρια μέσα, πιστεύω πως όλοι στην αρχή κάτι τέτοιο κάναμε (εγώ πάντως το έκανα), για αυτό είσαστε εσείς εδώ και μου ανοίξατε λίγο τα γκαβά μου και τα ανοίγεται καθημερινά σε πολλούς όλους και μετά εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Πρέπει πρώτα εμείς να μάθουμε τι πρέπει , μη περιμένουμε από τους εμπόρους να μας πούνε, όχι ότι δεν υπάρχουν και σωστοί, υπάρχουν αλλά είναι λίγοι.
Και ο φίλος agamemnonas θα πρέπει να μάθει, και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις (γιατί καμιά φορά παρόλο που σου λένε εσύ κάνεις αυτό που θες, και την πατάς(και αυτό το έχω κάνει)) .
Είμαι της άποψης πως όταν πας σε petshop πρέπει να ξέρεις τι θες, αλλιώς θα πάρεις όλο το μαγαζί , μη σου πω πως θα πας γα ψάρια και θα φύγεις και με κανά κουτάβι μαζί.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agamemnonas Εμφάνιση μηνυμάτων
ξέρει κάποιος την ''ιδανική'' διακόσμηση για το ενυδρείο μου

-------------------------
ή για να 'ημαστε πιο λογική μπορείται να με βοηθήσετε
Φίλε agamemnona, οτιδήποτε είναι φυσικό που υπάρχει στη περιοχή που ζει το ψάρι είναι ιδανικό, από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου τι θες εσύ να βάλεις, ξεκινάς από κάποια ξύλα ή ρίζες, κάποιες πέτρες αν σου αρέσουν και αν φυσικά κάνουν στη συγκεκριμένη ιχθυοσύνθεση που έχεις και τελευταίο κάποια φυτά. Εσύ τι θες και μέχρι που είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-10-13 στις 17:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01682 seconds with 10 queries