Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #53  
Παλιά 17-10-13, 23:56
spirstam2011 Ο χρήστης spirstam2011 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 07-09-2013
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΑ
Μηνύματα: 24
Προεπιλογή

Κατ αρχας να ξεκαθαρισουμε οτι δεν ειμαι ψυχακιας,τουλαχιστον οχι με αυτα τα θεματα-γιατι υπαρχουν και καποια που θες δεν θες σε κανουν .
Αυτο που ειπα και ισως να μην εγινε κατανοητο,ειναι οτι η εγκατασταση της βρυσης στην κουζινα ,ειναι εντοιχισμενη,δηλαδη η βρυση συνδεεται σε σωληνες οι οποιοι βγαινουν ελαχιστα-οσο το σπειρωμα συνδεσης εξω απο τον τοιχο - και βιδωνουν στην πλατη της βρυσης οπως πχ γινεται με την βρυση μιας ντουζιερας στο μπανιο στα πιο παλια σπιτια.Επειδη μιλαμε για πολυ παλια κατασκευη φοβαμαι οτι αν προσπαθησω να ξεσφιξω το σπειρωμα,θα το παρω στο χερι κομματια . Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω για να το καταλαβετε.
Το σπιτι που μενω ειναι παλια κατασκευη μπετον και μονοκατοικια.Στο μπανιο τωρα η βρυση του νιπτηρα εχει κανονικα τα σωληνακια του νερου απο κατω της περιπου οπως δειχνεις στην φωτο Σπυρο,κι εκει ισως και να χωραει η ΑΟ αν και περιορισμενος ο χωρος αλλα ξερετε πολλους που εχουν μαθει να πινουν νερο απο την βρυση του μπανιου τους? Εννοειται πως γνωριζω οτι με την ΑΟ στο μπανιο το νερο θα ειναι πολυυυυυυυυ καθαροτερο απο αυτο της βρυσης της κουζινας.
Ελπιζω να ελυσα τις αποριες σας,αν οχι ,παλι εδω ειμαστε,εξαλλου ,ειπαμε:
Αρχαριος στο χομπυ,που θα βρω καλυτερη παρεα??
-------------------------
Και ναι Σπυρο αν βουλωσει η σπασει κατι,πρεπει να γκρεμισεις-σκαψεις τον τοιχο.Τα μονα σωληνακια που εχω δει πριν απο αυτη τη βρυση ειναι ο σωληνας κεντρικης παροχης ,που εχει και διακοπτη να κλεινεις το νερο του σπιτιου,αν θες .
Λες να εχει καλη γευση το νερο απο το ενυδρειο??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirstam2011 : 17-10-13 στις 23:56 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01453 seconds with 10 queries