Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #33  
Παλιά 17-10-13, 08:21
Το avatar του χρήστη bouboulas
bouboulas Ο χρήστης bouboulas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 28-07-2012
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 602
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε 2 ρώτησα και οι 2 μου είπαν το ίδιο, πως θα βγάλουν το σωλήνα και το κλείστρο και θα βάλουν στρόφιγγα και για αυτό δεν τους έχουν ετοιμοπαράδοτους αλλά να πάρω ένα τηλ πρώτα να τους ετοιμάσουν. οσο αφορά το κλείστρο θα προτιμήσω στρόφιγγα για λόγους ασφαλειας και στο κατω κάτω δεν μου είπαν πως έχει διαφορα τιμής, γιατι να παιζω ?

Και καλά θα κάνεις. Εγώ έχω κανονικούς πυροσβεστήρες και μάλιστα τσάμπα ( ο τσάμπας ζει!!!!) Όταν αδειάσουν θα τους πάω για αλλαγή στο επιστόμιο και γέμισμα
-------------------------
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα τον ρυθμιστή Ήρθε σε καλή συσκευασία και μέσα είχε και ένα κουπόνι για έκπτωση 20%. Το τσεκάρισα στο side του και ισχύει. http://www.co2art.co.uk/product-cate...ors-solenoids/ Επίσης η τιμές από το side του είναι λίγο καλύτερες αλλά έχουν λίγο τσιμπημένα τα μεταφορικά. Το μειονέκτημα είναι πως δεν έχεις την προστασία από το eBay και αν κάτι πάει στραβά άντε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ο ρυθμιστής φαινομενικά φαίνετε καλή κατασκευή αλλά είναι φιξ χωρίς να μπορείς να ρυθμίσεις την πίεση εξόδου. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει αφαιρώντας το μεγάλο καπάκι που έχει μπροστά. Μέσα υπάρχει η βίδα του προεντατιρα που κανονίζει την φόρτιση του ελατηρίου. Επειδή όμως είναι κινέζικο, είπα να μην βάλω ακόμα χέρι και αν δεν είναι εντάξει η πίεση εξόδου, τότε θα δω τι θα κάνω. Περισσότερες λεπτομέρειες μεθαύριο που θα είμαι στο σπίτι και θα το δοκιμάσω.
__________________
Σταματης



Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 17-10-13 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01452 seconds with 10 queries