Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-13, 01:50
Το avatar του χρήστη afroditoula
afroditoula Ο χρήστης afroditoula δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

ενω εχω κανονισει η μερα μου σημερα να ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες το πρωι ξεκινησε χανοντας ειδη το ενα μικρο ενυδρειο που ειχα την θυληκια μου και επειτα και τον εναν θερμοστατη...(εσπασαν)επειτα αφου βολεψα καπως το μικρο μου ψαρακι....και περιμενοντας με αγωνια να μου φερουν μπολι το απογευμα και να με βοηθησουν να ξεκινησω να λειτουργω το ενυδρειο στις φωτο (αξιζει να αναφερθω στον harmasn ο οποιος εκανε τον κοπο να ερρθει σπιτι μου να με βοηθησει....και εμεινε πισω στις υποχρεωσεις του...παλευοντας απο τις 5 το απογευμα μεχρι 10 το βραδυ....)και αφου ειμαστε σε μια τελικη ευθεια που θα ξεκινουσα με την εισαγωγη των ψαριων μου παρατηρω το ενυδρειο μου να βγαζει μικρες σταγονιτσες στην ακρη την μια μετα την αλλη..........πληρης απογοητευση......κλαμα εγω κλαμα και η μαμα....και εκει που περιμενα πως αποψε θα κοιμηθω και θα πεταω στους ουρανους απο χαρα το σκευτομαι και το ξανασκεφτομαι και στεναχωριεμαι......
-------------------------
και εκτος αυτου πριν κανα μισαωρο ακουσα το φιλτρο που εχω στο χελωνακι μου να κανει εναν εκνευριστικο θορυβο που δεν σταματαει με τιποτα....μαλλον ηρθανε τα τελευταια του και αυτουνου...θελω να κρυφτω κατω απο τις κουβερτες μου και να μην σηκωθω για μια βδομαδα....ποιος με ματιαξε??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 15-10-13 στις 01:50 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01715 seconds with 10 queries