Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 10-10-13, 14:38
makris.a Ο χρήστης makris.a δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 19-03-2012
Περιοχή: αττικη
Μηνύματα: 140
Προεπιλογή

Αυτό που γνωρίζω σίγουρα παλιότερα είχαν χάλκινα σκεύη μαγειρικής.
Αλλά λόγο της οξειδώσεις που είχαν έπρεπε πρώτα να τα τρίψουν με λεμόνι και αλάτι ώστε να φύγει η οξείδωση από τον χαλκό (δηλητήριο και για τον άνθρωπο) και ,μετά να μαγειρέψουν
Ήρθε κάποια στιγμή το επάγγελμα του γανωτζή (επικασεροτη)
Περνούσε από τις γειτονιές φωνάζοντας <<ο γανοτζης>> Επερνέ τις κατσαρόλες και τους έκανε επίστρωση με κασσίτερο
Αυτά θυμάμαι από τα παλιά!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01226 seconds with 10 queries