Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-10-13, 00:21
spirstam2011 Ο χρήστης spirstam2011 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΑ
Προεπιλογή

Λοιπον μετα απο αρκετο διαβασμα στο φορουμ,αρκετη υπομονη,ξεπλυματα αμμου και ξυλων,εστησα πριν 12 περιπου μερες το ενυδρειο μου,οχι βεβαια στην τελικη μορφη που θελω να εχει οταν σιγουρευτω οτι ειναι ετοιμο και στρωμενο.
Απο την πρωτη μερα χρησιμοποιηθηκε "μπολι" απο το μικρο ενυδρειακι που ειχα,στηθηκε το φιλτρο και αλλαχτηκε το βιολογικο υλικο του,με siporax - ολο το κουτι- και μπηκε μεσα ενα μικρο χρυσοψαρακι.
Αυτη τη στιγμη,φιλοξενει και ενα δευτερο,ενω μολις μου δωσετε το οκ θα μπουνε φυτα και η υπολοιπη ιχθυοφορτωση -3 ή 4 χρυσοψαρα ακομα,αντε και κανενα σαλιγκαρακι -
Οι μετρησεις που ειχα χτες το πρωι στο ενυδρειο μου ειναι οι ακολουθες - λιγες ωρες πριν μπει το δευτερο χρυσοψαρο μεσα:

PH: 7.5
NH3 0,2 mg/lt ppm , η καθαρη σε σχεση με PH και θερμοκρασια ειναι βαση πινακων 0.0089
NO2 : 0.05 mg/lt
NO3 : 30 mg/lt
KH: 17 dKH
GH: 26 dGH
Θερμοκρασια : 25-26 *C
Φωτισμος :Ακομα καπως ακαταστατο το ωραριο σιγουρα ομως 12 ωρες -συμπεριλαμβανομενων και τις ωρες του φυσικου φωτισμου
Τροφη : Ακομα ταιζω φλεικς ,τελειωνουν και αλλαζω σε οτι προτεινατε

Βαση αυτων των τιμων ,το ενυδρειο θεωρειται στρωμενο?
Ειναι η πρωτη μετρηση που εγινε απο την αρχη του στρωσιματος .Χρειαζεται κι αλλη μετρηση - να περιμενω πριν ριξω ζωντανα μεσα? Ή ειμαι ΟΚ?
Οσο περισσοτερο το κοιταω τοσο πιο τυχερος νοιωθω που σας συναντησα δικτυακα και μου ανοιξατε τα ματια.Ο φυσικος διακοσμος ειναι ετη φωτος καλυτερος του τεχνητου - μονο τα μοπανια βγαζουν κοκκινιλα ακομα .Τα ψαρακια και τα δυο εχουν ξανανοιωσει,κολυμπανε τρελα.

Υ.Γ Φωτο,εννοειται μολις ολοκληρωθει το εργο μου.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01522 seconds with 10 queries