Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-05, 22:53
Το avatar του χρήστη panos84
panos84 Ο χρήστης panos84 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γιαννιτσα
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην panos84 Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην panos84 Send a message via Skype™ to panos84
Προεπιλογή

λοιπον,το φιλτρο βυθου τελος.τα πλακακια μαλλον δε θα τα βγαλω ας ριζοσουν στα πλακακια δε με πειραζει.τωρα φυτεμενο εννοω να γινει μετο περασμα του χρονου.δηλαδη να βαλω κανα δυο φυτα ακομα και μετα να περιμενω ολα αυτα να αναπτυχθουν.μπορει να παρει και πανω απο ενα χρονο για να γινει πραγματικα φυτεμενο.μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καμια αναπτυξη αλγης.μεχρι στιγμης εχω μια ανουμπια η οποια μετα απο 10 μερες εχει πεταξει και φυλλο,το κρεμυδι,και 5 κλαδια με ενα φυτο μαλλον hygrofylla στην οποια εχω προβλημα με τα φυλλα.θα προσπαθησω να δειξω μια φοτο.ενυδρειο 100/40/60(60 υψος)λαμπα μονο 40βατ.φιλτρο σανσαν 900λιτρα με σφουγγαρι και ενας κυκλοφορητης 1200λιτρα μεσα στο σωληνα του φιλτρου βυθου με καρβουνο.ειχα ατμαν 1800λιτρα αλλα η ροη ηταν πολυ δυνατη και το αλλαξα.τα ψαρια μου ειναι 2 χηρες,3 γγουπις,2 ξιφοφορους,4 κορυντορας δυο εκατοστων,2 καρχαριακια,1 γλυφτη,4νεον,2 σκαλαρια τρια εκατοστα.απο την τριτη μερα που αρχισε να λειτουργει το ενυδρειο τα εβαλα μεσα και ειναι μια χαρα ολα!!!χωρις καμια μετρηση!!!ειμαι στην 16 μερα,13 για τα ψαρια.πειτε μου τη γνωμη σας.ριχνω ενα υγρο για τα φυτα της DAJANA.να βαλω απο τωρα διοξειδιο?προβλημα οξυγονου δεν υπαρχει και γιαυτο σταματησα την αεραντλια.μηπως πρεπει να βαλω?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01249 seconds with 10 queries