Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sarpijk
Σάκης είχα ψαξει και εγώ για φωτιστικο απο eBay και μονο led εβλεπα σε τιμές λογικές. Αναβουν ολα μαζι ή μπορεί να αναβουν μόνο τα άσπρα? Πάντως όμορφη κατασκευή. Σκεψου και για DIy.
|
Καλημέρα
Δεν ξέρω πως ανάβουν, γι αυτο έστειλα χθες email και περιμένω απάντηση
Για DIY με λάμπες το κόβω λίγο δύσκολο
Πρέπει να βρω πλαίσιο να πατάει στα πλαινα...κλπ
Προτιμω την έτοιμη λύση
Θα κάνω μερικα τηλέφωνα σε καταστήματα και βλεπουμε
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos
δε κανει για φυτα δεν εχει σωστο φασμα + οτι εχει τα μπλε μαλλον ειναι για θαλλασσινο
|
Ευχαριστω Χαρη
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul
Γνωμη μου ειναι οτι ακομα η τεχνολογια στα leds δεν εχει φτασει στο επιπεδο που θα καλυψει τις αναγκες ενος φυτεμενου ενυδρειου. Αν δεν ειχες φυτα, θα ηταν μια χαρα. Δυο φορες στο παρελθον σκεφτηκα να βαλω ταινιες led σε φυτεμενα ενυδρεια, αλλα και στις δυο στο τελος τα αρνητικα (τοσο το καταλληλο φασμα, οσο και το γεγονος οτι η αποδοση των leds εξασθενει με τον καιρο χωρις να το αντιληφθουμε) μου φανηκαν περισσοτερα απο τα θετικα, οποτε κατεληξα σε Τ5 και Τ8 λαμπες.
|
DIY κατασκευή έκανες;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 12-08-13 στις 08:30
Αιτία: Automerged Doublepost
|