Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 27-07-13, 23:07
Undertaker Ο χρήστης Undertaker δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 14-04-2013
Περιοχή: -
Μηνύματα: 1.473
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Ζ. Εμφάνιση μηνυμάτων
χοντρικα η ζαχαρη που βαζω ειναι 2 κουπες τσαγιου και 1/3 κουταλι του γλυκου μαγια. τη ζαχαρη και τη μαγια τα λιωνω πολυ καλα πριν κανω την αναμειξη.

το μειγμα που φτιαχνεις τελειωνει γρηγορα η δεν εχει καλη αποδοση?

η μαγια που βαζεις ειναι υπερβολικη.
Την πρώτη φορά το πέτυχα καλα. Στο δεύτερο μείγμα ίσως έβαλα περισσότερη μαγια απο το κοφτό κουταλάκι που γράφω παραπάνω. Το εκανα και έφυγα για διακοπές ελπίζοντας ότι η ζύμωση θα ξεκινήσει κανονικά. Ποτέ δε ξεκίνησε. Δε ξεκίνησαν και οι φυσσαλίδες ούτε μετα απο μέρες. Το ενυδρειο γέμισε άλγες και απογοητεύτηκα λιγάκι. Λέω να το σταματήσω τελείως.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01154 seconds with 10 queries