Παράθεση:
Συνεχισε τις μετρησεις αυτες τις μερες και αν βλεπεις μηδενικη αμμωνια και νιτρωδη, με μετρησιμα μονο νιτρικα, εισαι καλα.
|
Δεν είναι η βδομάδα μου...
0,25 αμμωνία
0 νιτρώδη
<5 νιτρικά
Χθες μετέφερα από το juwel στο jumbo 1 δίχτυ siporax mini, 2 εκατοστά βυθό και 6 ρίζες limnophila, τάισα στο 1/3 του συνηθισμένου και ανασήκωσα το φίλτρο σχεδόν σύριζα στην επιφάνεια για ανατάραξη. Σήμερα άλλαξα όλο το νερό σχεδόν, αλλά αγχώθηκαν πολύ.
Παράθεση:
το ιδιο ακριβως ειχε παθει και ενα παλιο ενυδρειο της γυναικας μου.ξηλωσα μονο την εσωτερικη σιλικονη απο τις γωνιες και περασα παλι ολες τις γωνιες ενα μονοκοματο περασμα,με το ακροφυσιο κομενο στα 8 mm.την εστρωσα καλα με το δαχτυλο και σε 3 μερες ηταν ετοιμο.1 χρονο τωρα δεν εχει παρουσιασει κατι.
|
Θα το δοκιμάσω έτσι τότε και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Έβαλες μαύρη για την επέμβαση και αν ναι τί μάρκα και από που την πήρες, γιατί κάτι διάβαζα στο άρθρο με τις σιλικόνες ότι δεν κυκλοφορούν πια μαύρες ενυδρειακές...
Μου έφερε σήμερα ένας φίλος το samla το 130άρι. Όπως το έφερε του το έδωσα να το πάει πίσω να πάρει το 65άρι. Πολύ ωραίο δοχείο αλλά δυστυχώς μεγάλο για το δικό μου χώρο.