Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 23-07-13, 22:11
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από n4speed Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικα με πεισατε. Παρηγγειλα οσμωση (μια με μεμβρανη 150gpd). Εχω σκοπο να βαζω ενα μερος νερο οσμωσης και ενα μερος βρωμικο οσμωσης ή βρυσης. Θα ξεκινησω πολυ σταδιακα. Οι αλλαγες θα γινονται με το ρυθμο της οσμωσης και κατευθειαν στο ενυδρειο. Λογικα θα παίρνουν κανα 2ωρο. Αλλες συμβουλες?

Θα δοκιμασω και ενα μερος χαλικιου με aquaforte να δω αν αφριζει.
ωραιος! δεν θα το μετανιωσεις για την ΑΟ,θα σου λυσει τα χερια και θα μπορεις να κρατησεις οτι ψαρι θες.(αρκει να χωραει στα λιτρα σου)
και φυσικα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις και για να πινεις νερο και στο σπιτι

προσεξε μονο να κανεις καλο flush στη μεμβρανη πριν και μετα απο καθε χρηση για να κρατησει,και τακτικο αλλαγμα στα προφιλτρα οταν φτανουν στα λιτρα τους.

υποψιν,οτι το καθαρο και το βρωμικο απτην ΑΟ βγαινουν με διαφορετικους ρυθμους.αν προκειται να κανεις χρηση καθαρου βρωμικου κατευθειαν στο ενυδρειο(προσωπικα δεν θα στο συνιστουσα), αλλα αν το κανεις,προσεξε ποσο καθαρο και ποσο βρωμικο βαζεις.(το βρωμικο βγαινει πιο γρηγορα απτην εξοδο και αρα θα πεφτουν περισσοτερα λιτρα "βρωμικο").

το καλυτερο ειναι να παρεις ενα βαρελακι πλαστικο κοκκινο για τροφιμα(ολοι τετοια εχουμε)και να κανεις μιξη και προετοιμασια εκει πριν το βαλεις στο ενυδρειο.

γιατι αν κανεις καμια πατατα,στο βαρελι διορθωνεται ευκολα.στο ενυδρειο θα τρεχεις...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01494 seconds with 10 queries