Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #27  
Παλιά 17-07-13, 09:55
Το avatar του χρήστη nikolaosbouk
nikolaosbouk Ο χρήστης nikolaosbouk δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 24-01-2012
Περιοχή: Καλαμαρια
Μηνύματα: 947
Send a message via Skype™ to nikolaosbouk
Προεπιλογή

gregkn73 μου αρεσεις πολυ γιατι βλεπω οτι διαβαζεις αρκετα πριν κανεις κατι και να ξερεις οτι για την επιτυχια ενος θαλασσινού ειναι η μονη λυση!! Η μεθοδος του κωστη ειναι πολυ καλη και εχει τα βελτιστα αποτελεσματα.
Εγω αυτο το διαστημα χρησημοποιω mangroves με ριακτορα αντι φως (και πανε καλα τα δεντρακια και ριχνουν και τα φοσφωρικα
Επειδη εχω χρησημοποιησει και εγω στο παρελθον φοσφωρο με chaeto θελω να σου πω οτι δουλευουν ψιλοανταγωνιστικα μεταξυ του και δεν εχουν καλο αποτελεσμα( και η αλγη δεν αναπτυζεται και δεν μειωνονται τα φοσφωρικα αρκετα), τωρα οταν χρησημοποιησα φώσφορο μονο (σε ριακτορα) εμεινα έκπληκτος απο το αποτέλεσμα, για την αλγη την οποια αφησα μονη σε ενα αλλο reefaki που εχω για να δω πως παει, αναπτύσσονταν μεν η αλγη αλλα τα φωσφορικά δεν έπεφταν αρκετά( οταν ομως εβαλα την διπλασια ποσσοτητα απο αυτην που επρεπε - και ειχε αναπτυχθει και ενα μερος τις ιδιας αρχισαν να πεφτουν ικανοποιητικα)Και ρωταω αξιζει να γεμισεις ολο το sump αλγη για να ριξει τα φοσφωρικα? .Γνωμη μου ειναι οπως σου ειπα και ποιο επανω να βαλεις ενα hang-on ριακτορακι kρεμαστο στο sump και να ξεχασεις τις αλγες Η αποφαση ειναι δικη σου. Προχωρα στην ιδεα σου και εμεις εδω ειμαστε. Καλη επιτυχια.
__________________
Reef-ακιας και Disk-ακιας
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01407 seconds with 10 queries