Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-07-13, 12:57
deju Ο χρήστης deju δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: αθήνα
Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω αγοράσει ακόμα ενυδρείο, (διάβασα για την όλη διαδικασία που χρειάζεται πριν την εισαγωγή ψαριών) απλώς τώρα συγκεντρώνομαι στην αγορά του εξοπλισμού ώστε να στηθεί σε πρώτη φάση και μετά step by step, όλα μαζί είναι πολλά και μπερδεύομαι.

Για χρυσοψαράκια λέω γιατί είναι το familiar kind και μ'αρέσουν πολύ...

Στο ενυδρείο τώρα είναι τα premade (πακετάκι) ή η επιλογή κάποιου απλού με αγορά εξοπλισμού και σκεφτόμουν τα premade είναι σίγουρα πιο εύκολη λύση αλλά κατά πόσο υπάρχουν ανταλλακτικά αν χαλάσει κάτι ή αυτά που έρχονται μαζί με το ενυδρείο είναι όντως αποδοτικά-ποιοτικά;

Τα pet shops δεν τα εμπιστεύομαι τόσο σαν πηγή ενημέρωσης.

Απλώς σκεφτόμουν καλύτερα να επενδύσω περισσότερα χρήματα σε έναν καλό εξοπλισμό για να μην έχω και άγχος, για αυτό ρώτησα για τα φίλτρα κτλ. ή τουλάχιστον για να μπορώ να τσεκάρω αν το premade θα διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό
πχ. τώρα που μου είπες αυτό για το φίλτρο θα το κοιτάξω...και να διαθέτει και φωτισμό *thanks* για τα φυτάκια αν έχετε καμία άλλη ιδέα

Με τα φυτά χρειάζεται και προαιρετικά κάποιο συνεργείο καθαρισμού; *LOL* το διάβασα σε άλλο thread αλλά είδα πως οι γνώμες διίστανται...και δεν είμαι σίγουρη, αν ναι τι να βάλω;

Να σας πω πολύ ξετρελάθηκα με τα nano reef (άσχετο) αλλά αισθάνομαι τόσο άσχετη που δεν θα πήγαινα that far με τίποτα...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01308 seconds with 10 queries