Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 07-06-05, 09:36
sot-zoe Ο χρήστης sot-zoe δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 16-12-2002
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Μηνύματα: 540
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην sot-zoe
Προεπιλογή

Λοιπον , ακριβως την ιδια ερευνα εκανα και εγω γυρω στα Χριστουγεννα για το ιδιο ενυδρειο .
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν συμφερει να φτιαξω ενα τετοιο ενυδρειο μονος μου απο ολες τις πλευρες , δηλαδη το κοστος των τζαμιων , της σιλικονης , των καπακιων , των φωτων , του θερμοστατη , του φιλτρου/ων ειχε περιπου 80-100 € διαφορά απο το ετοιμο .
Υπολογισα λοιπον τον κοπο και τυχων την αισθητικη επιτυχια ή αποτυχια του ολου εγχειρηματος και αποφασισα να το παρω ετοιμο οπως το δινουν κομπλε , με τα φωτα του , το φιλτρο του , τον θερμοστατη του , ετοιμο για χρηση , και μου το φεραν και στο σπιτι .
Το μονο ομως που δεν αξιζε να παρω ηταν η βαση του , γιατι με λιγο λιγοτερα χρηματα εφτιαξα μια βαση "φρουριο" , και με καλυτερες μελαμινες (25αρες αντι για 18αρες που εχουν αυτοι ) και με καλυτερες διαστασεις , δηλαδη πιο ψηλη γιατι αυτη που εχει η Juwel ειναι παρα πολυ κοντη για τα δικα μου γουστα , αλλα και ο αποθηκευτικος χωρος που φτιαχτηκε απο κατω ειναι τεραστιος και περνει πολυ πραμα .
Κανε και εσυ μια ερευνα και υπολογισε τα ολα ομως , οχι μονο τα τζαμια , γιατι μπορει να μπερεδευτεις αν δεν τα υπολογισεις ολα.
__________________
Σωτήρης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01465 seconds with 10 queries