Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-13, 23:04
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Προεπιλογή

Η αεραντλία αντικαταστάθηκε με άλλη, καθώς η πρώτη παρουσίαζε πρόβλημα (ίσως και να την παρέλαβα καμένη ή κάηκε αμέσως μόλις δούλεψε)

Το επιπλο έχει ήδη τελείωσει
Μπήκαν 2 80αρια ανεμιστηράκια και 3 120αρια στα καπάκια, με διαφορετικά τροφοδοτικά
Ένα 1000αρι και ένα 1500αρι τροφοδοτικό (ίσως υπερβολή, αλλά καλύτερα έτσι)
Ηρθε σήμερα κι ο STC1000, μετά από 3 ανεπιτυχείς αγορές ...ακυρώσεις ...επιστροφές χρημάτων...καθυστερήσεις... (1.5 μήνα σχεδόν, μέχρι να παραλάβω controller!!!)
Ένας 300αρης και ένας 150αρης θερμαντήρας σε αναμονή για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Δυο 20κιλα με χαλαζιακή άμμο (γκρι & μπεζ) περιμένουν να ξεπλυθούν (ελπίζω αύριο να προλάβω)!
Αρκετά φυτά με σκληρά και πλατιά φύλλα, περιμένουν σε μια λεκάνη με αεραντλία
Αρκετές ξυλόπετρες, ξύλα και φεγγαρόπετρες σε ένα δοχείο - Δεν έχω αποφασίσει το τελικό στήσιμο

4 fancy χρυσόψαρα σε 60λιτρο δοχείο, με στρωμένο φίλτρο...περιμένουν να μετακινηθούν στο μεγάλο ενυδρείο εντός του ΣΚ - Ξεκινάω Παρασκευή και ελπίζω Κυριακή να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα
Ενα Oranda, ένα Blackmoor, ένα Calico και ένα Ryukin!!!

Ήμουν σήμερα στο γνωστό πετ σοπ επί της Κηφισίας στο Μαρούσι και μια 3μελής οικογένεια έψαχνε να βρει τι ψάρι θα αγοράσουν στο4ο μέλος τους.

Κοιτούσαν επίμονα τα χρυσόψαρα...διαλέγοντας τα πιο ωραία, ο πωλητής έτριβε τα χέρια του γιατί θα μοσχοπουλούσε ψάρια & ενυδρείο...δυστυχώς για μια ακόμη φορά μίλησα πριν το σκεφτώ...
...τους ρώτησα πόσα λίτρα ενυδρείο σκοπεύουν να αγοράσουν και μόλις μου απάντησαν από 30 έως 60, τους πήρα απ το χέρι (στην κυριολεξία) τους πήγα αρχικά πίσω στα χρυσόψαρα, τους ενημέρωσα όσο πιο σύντομα μπορούσα για το πόσα λίτρα ενυδρείο θα έπρεπε να έχουν εφόσον ήθελαν να αγοράσουν 2-3 comet - τους έδειξα τα koi που είχε ακριβώς δίπλα και τους ενημέρωσα αντίστοιχα περί λιμνης...και τελικά πάλι απ το χεράκι τους πήγα στους μονομαχους...ο μικρός της οικογένειας μόλις άκουσε τη λέξη "μονομάχος" γυάλισε το μάτι του!
Για κανένα 10λεπτο τα λέγαμε
Η μαμά της οικογένειας συμφώνησε να πάρουν ένα 60λιτρο και να βάλουν έναν μονομάχο μέσα
Τους έδωσα το κινητο μου, για όποια απορρία έχουν. Μακάρι να με καλέσουν
Ο μπαμπας χαιρόταν γιατί μάλλον τους έβγαλα απ το κόπο : ρώτα, ψάξε, φάε τα μούτρα σου...κλπ

Και φυσικά ο πετσοπας, αν μπορούσε θα με εβριζε...αλλά ευτυχώς δεν τόλμησε να πει λέξη

Αυτά για απόψε...
(το προηγούμενο "θεμα" που δημιουργήθηκε - δεν γράφω "δημιούργησα" γιατί δεν θεωρώ πως ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ - το θεωρώ ληγμένο, σαν τα χάπια που παίρνω!)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries