Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos
απορω πως τα γραφετε δημοσια αυτα .....
δηλαδη απο τα 600 λιτρα παμε στα 1600 για οικονομια πραγματικα δηλαδη εχω μεινει αφωνος μη τα γραφετε αυτα και τα βλεπουν αρχαριοι η ανθροποι που ξερουν και γελανε 
ενα 700 λιτρα μιλαω για το δικο μου
εχει 600 βατ θερμοστατες χ 2-3 ωρες + 86 βατ η αντλια χ 24 ωρες + 150 τα φωτα χ 8 ( και το σπιτι μου ειναι πολυ ζεστο )
στα 1600 θες 1000 βατ ακομα θερμοστατες και 2 σιγουρα 5000 αντλιες 170 βατ πεσ φωτα τα ιδια για να αχνοφενοντε τα ψαρια
που ειναι η οικονομια ?????
|
Αδελφε χαρη οταν λεμε κατι ισως να μην ειναι ετσι ακριβως!
δλδ σκεφτομαι οτι γιατα ψαρια που εχω και γιατα ψαρια που θελω να βαλω δεν κανει το ειδι υπαρχων και γιανα μπορεσω να κανω ομως ενα ακομα μεσα σε ενα χρονο ξερεις πολλι καλα οτι πρεπει να εχω καποια πλεονεκτιματα!!!
σιγουρα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα χρειαστω περισοτερο ρευμα. αλλα σιγουρα σε βαθος χρονου θα εξικονομησω καποια χρηματα σε σχεση με το αμα κανω γυαλινο και θα μπορεσω καποια στιγμη να το κανω αποσβεση.
-------------------------
επισις για λογους οικονομιας σκεφτομαι να το μακρυνω και να το κανω πιο λεπτο!
λοιπον επιδι αμα το κανω την διασταση που θελω 200*80*80 θα χρειαστω 4φυλλα κοντρα πλακε. και επιδι ειμαι σαμο σμρ μιλισα με δυο εμπορους και βρηκα μονο ροσικο κοντρα πλακε 1,5cm και θα ειναι πολι επιφοβω για 1600λιτρα ακομα και αν κανω νευρα στον πολιεστερα!
θα αναγκαστω να παω σε 250*60*65 ή 250*65*60 και μαλλον με εσωτερικα
φιλτρα!
ετσι θα γλιτωσω 2 φυλλα κοντρα πλακε λιγοτερα αρα αν θα μικρινει το ποσο κατα 100ευρω.
εχω και εγω κατι ρεταλια και με αυτα μαλλον θα γινουν τα φιλτρα αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο μπορει να γινει καποιο sub!
λοιπον ακουω αποψης!
καλο ειναι το μεγεθος του κοντρα πλακε? και η ποιοτητα?
τι τζαμι θα χρειαστω? επισις τι ξιλα να βαλω για κοντρες δεν θελω θαναση να βαλω τοσο λεπτες χορις να ανερω αυτα που μου προτινεις απλα γιατι θελω να ειμαι λιγο πιο σιγουρος!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Papadopoulos
Αδελφε χαρη οταν λεμε κατι ισως να μην ειναι ετσι ακριβως!
δλδ σκεφτομαι οτι γιατα ψαρια που εχω και γιατα ψαρια που θελω να βαλω δεν κανει το ειδι υπαρχων και γιανα μπορεσω να κανω ομως ενα ακομα μεσα σε ενα χρονο ξερεις πολλι καλα οτι πρεπει να εχω καποια πλεονεκτιματα!!!
σιγουρα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα χρειαστω περισοτερο ρευμα. αλλα σιγουρα σε βαθος χρονου θα εξικονομησω καποια χρηματα σε σχεση με το αμα κανω γυαλινο και θα μπορεσω καποια στιγμη να το κανω αποσβεση.
επισις για λογους οικονομιας σκεφτομαι να το μακρυνω και να το κανω πιο λεπτο!
λοιπον επιδι αμα το κανω την διασταση που θελω 200*80*80 θα χρειαστω 4φυλλα κοντρα πλακε. και επιδι ειμαι σαμο σμρ μιλισα με δυο εμπορους και βρηκα μονο ροσικο κοντρα πλακε 1,5cm και θα ειναι πολι επιφοβω για 1600λιτρα ακομα και αν κανω νευρα στον πολιεστερα!
θα αναγκαστω να παω σε 250*60*65 ή 250*65*60 και μαλλον με εσωτερικα
φιλτρα!
ετσι θα γλιτωσω 2 φυλλα κοντρα πλακε λιγοτερα αρα αν θα μικρινει το ποσο κατα 100ευρω.
εχω και εγω κατι ρεταλια και με αυτα μαλλον θα γινουν τα φιλτρα αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο μπορει να γινει καποιο sub!
λοιπον ακουω αποψης!
καλο ειναι το μεγεθος του κοντρα πλακε? και η ποιοτητα?
τι τζαμι θα χρειαστω? επισις τι ξιλα να βαλω για κοντρες δεν θελω θαναση να βαλω τοσο λεπτες χορις να ανερω αυτα που μου προτινεις απλα γιατι θελω να ειμαι λιγο πιο σιγουρος!
|
παιδες τι ακριβως πολιεστερα θα χρειαστω και σε τι ποσοτητα!
και θελω να μου πιτε απο που θα βρω σε καλη τιμη.