Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κ.ω.σ.τ.α.ς.
Τορα τι να πω τα εβαλες,απλος δεν βαζουμε το τελεφτεο πλακακι που ακουμπα στο πατομα το βαζουμε αφου βαλουμε το πατομα.Βαζουμε μια πιχη στον τιχο απο αλουμινιο με το αλφαδι και απο εκι ξεκιναμε να βαζουμε τον τιχο αφινουμε μια φασα στο κατο μερος και την βαζουμε αφου βαλουμε το πατομα,αυτος ειναι και ο λογος που δεν σου καθετε δεξια δεν ειναι με πιχι αλφαδιασμενο το προ τελεφτεο πλακακι  Δεν θα σου ερχοντε οι αρμι, εβαλες σταβρουδακια? και στον τιχο απεναντι δεν τον μετρισες να μιρασεις το κομενο πλακακι δεξια και στις δυο γωνιες για να ειναι πιο ορεο. Ξερο οτι κουραστικες να τα βαλεις αλα με δικισου αποφασι μαλον πρεπι να τα βγαλις, τορα αν ειναι να το κανις αυτο που δεν εχει στεγνοσι η κολα.Φενοντε που σου εχουν φιγι στους αρμους και στο πανο μερος αυτο θα φενετε θα κανει μπαμ.Για το κατο δεν το σιζιτας πρεπι να το βγαλις οταν θα βαλις το πατομα θα εχεις μεγαλους αρμους στις γονιες που θα ενονι το πατομα με τον τιχο.
Δεν σε προλαβα σορι 
|
καλησπερα φιλε!!! το θεμα με το αλφαδι το ειχα δει αλλα δεν το θεωρησα οτι θα μου χαλασει κατι στην τοποθετηση στα πλακακια. αν δεις ολη την αριστερη πλευρα και την πισω ειναι πολυ καλα και χανουν ελαχιστα οι αρμοι.. κατι που δεν με τρελενει κι ολας. στη δεξια μερια δυστυχος στο χτισιμο λογο πορτας - κασας και τα σχετικα σε ενα σημειο βγηκε λιγο πιο εξω ενας τσιμεντολιθος και η βλακια μου ηταν που δεν εσπασα την εξωχη...
αυτο που δεν σκεφτηκα καθολου να ξεκινησω απο το κεντρο και να ισομοιρασω στην πισω μερια τα πλακακια...
να τα βγαλω φυσικα ουτε που το σκεφτομαι μιας και τα μισα εχουν μπει απο χθες, και τα υπολοιπα σημερα... και δεν ρισκαρω την μονωση και την κατασκευη γενικα.
για τους αρμους που σε μερικα σημεια θα ειναι λιγο πιο μεγαλοι δεν πειραζει... εξαλου ενυδρειο ειναι, λιγο το σκουρο πλακακι, λιγο ο μαυρος αρμος που θα μπει, μαζι με τιν αλγη που θα πιασει δεν θα ειναι και τοσο χαλια... στο πατο εξαλου θα εχει αμμο, οποτε τα πλακακια ουτε που θα φαινονται..

σε ευχαριστω πολυ για τις υποδιξεις σου αλλα ηρθαν αργα...
δεν πειραζει.. ολα καλα..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nektamen
Μια χαρα! αρχισε να παιρνει μορφη σιγα σιγα και μου αρεσει ολο και πιο πολυ, θαναση επειδη καταλαβαινω την τρελα σου να περασεις γρηγορα τα πλακακια και να δεις αποτελεσμα (το ιδιο θα παθαινα και εγω) θα σου ελεγα να μην βιαζεσε να τα περασεις ωστε να εχεις καλυτερο αποτελεσμα μιας και θα ειναι το τελικό, ξερω δεν εισαι πλακατζης ΑΛΛΑ μπορεις και καλύτερα !!!!
Μην με παρεξηγησεις ε τρελε !! παντα φιλικα , ξερω πος εχει πολυ κουραση αλλα θελουμε το καλυτερο που μπορεις!!
Δωστα ολα , keep working!!!!!!    
|
τι να παρεξηγησω βρε πλακα κανεις...
οταν κανεις πραγματα που δεν ειναι η δουλεια σου λογικο ειναι να μην γινουν οπως θα τα εκανε ενας μαστορας...
δεν εχω προβλημα να εχει λαθακια αισθητικα... εξαλου αυτη ειναι και η ομορφια του να τα φτιαχνουμε μονοι μας...
ολα εχουν παει καλα , αν δεν ηταν το στραβο χτισιμο λιγο στα δεξια δεν θα ειχε γινει τιποτα...
δεν πειραζει, ολα καλα ειναι.