Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-06-13, 18:20
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator

Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos
σε αυτο δε συμφωνο και 100 λιτρα να ειναι το σαμπ ειναι τουμπανο για 600 λιτρα αυτο το σαμπ τον 100 λιτρον χωραει για πλακα 30 λιτρα βιολογικα και σφουγκαρια τοσο παραπανω βιολογηκη δυναμη θες να εχεις μην υπερβαλουμε αδικα παιδια

βλεπω κατι 700 λιτρα με 300 λιτρα σαμπ απο κατω ε ειπαμε μετα θες και εναν 300 θερμοστατη παραπανω συμφωνο στα μεγαλα σαμπ μονο αν εχεις και στο μυαλο σου καποιο διαμερισμα για καποιο στρεσαρισμενο ψαρι λογο πχ ζευγαροματος η κατι τετειο δε μιλαω για αρρωστο ψαρι εκει παμε σε καραντινα μακρια απο το κυριος ενυδρειο
Κοιτα, ξαναλεω οτι δεν εχω κανει κατι τετοιο ποτε, αφου εχω μικρα ενυδρεια. Στο θεωρητικο επιπεδο μιλαω και πιστευω αν το εκανα εγω, θα το εκανα στα 150 λιτρα. Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Καλυτερα να χωραει περισσοτερα, παρα να εχω προβλημα καποια στιγμη. Ασε που ποτε δεν ξερεις τι θα θελεις να κανεις στο μελλον. Μην ξεχναμε οτι θα βαλει και θηρευτες, οποτε με την τροφη που θα ταϊζει, θα θελει μεγαλη ποσοτητα υλικων.

Page generated in 0,01429 seconds with 10 queries