Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #95  
Παλιά 31-05-13, 17:04
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από boutas ski Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον διαβασα τα υπομνηματα και καποια αλλα θεματα για την οσμωση αλλα αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως δουλευει και εννοω οτι απο την μια τραβαει νερο και απο την αλλη το χωριζει σε 2 καθαρο και βρωμικο ετσι??
ναι.


εμεις κραταμε το καθαρο με το οποιο αλλαζουμε το νερο στο ενυδρειο...
ναι
Αν θελουμε να πιουμε απο κει νερο τι κανουμε?? περιμενουμε 30' ωρα και ολο αυτο το νερο να τρεχει (βρωμικο) και μετα κραταμε νερο για ποσιμο?? (πχ το αποθηκευω σε μπουκαλια και το βαζω στο ψυγειο.. οοοοολο αυτο το βρωμικο νερο που φανταζομαι ειναι ακρετο αφου δουλευει 1/3 καθαρο βρωμικο που το βαζουμε το εχουμε διπλα πχ το μηχανημα Α.Ο. στο νιπτηρα και το ριχνει εκει??

καπως ετσι.αλλα,αν βαλεις πανω απο μια μεμβρανη αυτη η σχεση 1/3 αλλαζει.με 2 και 3 μεμβρανες φτανεις να εχεις σχεση ακομα και 1/1

τα συστηματα ΑΟ για ποσιμο νερο ομως(αυτα που μπαινουν κατω απτο νιπτηρα) δουλευουνε λιγο διαφορετικα και οχι ακριβως ετσι,οσον αφορα την αναμονη και τα σταδια φιλτρανσης.(σε αυτα μπαινει αλλο ενα σταδιο "φιλτρανσης" στο τελος που εμπλουτιζει το νερο και το ξανακανει ποσιμο.γιατι οταν βγαινει απτη μεμβρανη το νερο ειναι "γυμνο" απο οποιοδηποτε στοιχειο("καλο" και "κακο")
αυτο μπορει να γινει και στις ενυδρειακες ΑΟ.

κανα βιντεο τετοιο υπαρχει να καταλαβω πως δουλευει?
υπαρχουνε οι ενυδρειακες(compact και full size)
υπαρχουνε οι ενυδρειακες οικολογικες
υπαρχει συστημα για να μετατρεψεις τις ενυδρειακες σε οικιακες
και υπαρχουνε και οι οικιακες

η μετατροπη μιας ΑΟ σε οικολογικη η/και σε οικιακη,δεν ειναι αναγκη να γινει αμεσως με την αγορα της,μπορεις να προσθεσεις μεμβρανη η το συστημα μετατροπης αργοτερα,αν θες να κρατησεις χαμηλοτερο το αρχικο κοστος.
ετσι κιαλλιως το νερο που "χανεις" σε βρωμικο ειναι πολυ φτηνοτερο μακροπροθεσμα σε σχεση με τα λεφτα που χαλας για νερα σε μπουκαλια,απιονισμενα,κοστη μεταφορας που κανεις για να παρεις νερο απο αλλου κλπ...
αυτο ισχυει ακομα και αν παρεις μια απλη ενυδρειακη με 50αρα μεμβρανη.και με το νερο που εχεις εσυ εκει πανω,σε 6 μηνες θα ταχει βγαλει τα λεφτα της.

οπως και να το δεις συμφερει.αλλα σου ξαναλεω,να κανεις ενα τηλεφωνο στη waterwaves,να τους πεις το προβλημα σου (και για το ποσιμο και για το ενυδρειο)και αυτοι θα σε κατατοπισουνε.μπαινουν κιεδω μεσα τα παιδια απτο καταστημα συχνα και ξερουν τι παιζεται,δεν ειναι ασχετοι.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02217 seconds with 10 queries