Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #94  
Παλιά 31-05-13, 16:40
Το avatar του χρήστη boutas ski
boutas ski Ο χρήστης boutas ski δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-02-2013
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 364
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια αυτα ολα οσα λεμε, ειναι υποθετικα.
Μπορει το νερο να ειναι μια χαρα.
Στηριζομαστε και τα λεμε μονο στο στοιχειο που μας εδωσε οτι δεν υπαρχει καποιος εμφανης λογος που χανει ψαρια, βγαζουν ich αυτο εγινε γιατι το ενυδρειο πρωτα το ειχα πανω σε συρταριερα απο ρουχα... ολη την ωρα χτυπουσαν τα συρταρια αυτο πιστευω απο μονο του φτανει για να παθει κατι το ψαρι, παθαινουν Pop eyeδεν ειχα ποτε. χιλοδονελα ηταν και ηταν γιατι ειχε καταρευσει το ψαρι..., βγαινουν τα σαλιγκαρια λογικο το βρησκω μια φορα βγηκε και το καπακι δεν ηταν καλοκλεισμενο.. απο το ενυδρειο κλπ και υποθετουμε οτι η φιλτρανση και συντηρηση του ενυδρειου αλλαγες κλπ, γινονται σωστα.
το οτι εκανα πολλα λαθη κατα το παρελθον δεν σημαινει οτι εξακολουθω και τα κανω... αλλαξα μερος εστισα μεγαλυτερο κανω σωστες αλλαγες νερου ολα γινονται σωστα, θερμοκρασιες πραιμ ολα..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stav Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που πρεπεις να κανεις ειναι να περιμενεις να σου ελεγξει η εταιρεια
υδρευσης το νερο και μετα αποφασιζεις τι θα κανεις.
σιγουρα..
-------------------------
λοιπον διαβασα τα υπομνηματα και καποια αλλα θεματα για την οσμωση αλλα αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως δουλευει και εννοω οτι απο την μια τραβαει νερο και απο την αλλη το χωριζει σε 2 καθαρο και βρωμικο ετσι?? εμεις κραταμε το καθαρο με το οποιο αλλαζουμε το νερο στο ενυδρειο... Αν θελουμε να πιουμε απο κει νερο τι κανουμε?? περιμενουμε 30' ωρα και ολο αυτο το νερο να τρεχει (βρωμικο) και μετα κραταμε νερο για ποσιμο?? (πχ το αποθηκευω σε μπουκαλια και το βαζω στο ψυγειο.. οοοοολο αυτο το βρωμικο νερο που φανταζομαι ειναι ακρετο αφου δουλευει 1/3 καθαρο βρωμικο που το βαζουμε το εχουμε διπλα πχ το μηχανημα Α.Ο. στο νιπτηρα και το ριχνει εκει?? κανα βιντεο τετοιο υπαρχει να καταλαβω πως δουλευει?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 31-05-13 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01556 seconds with 10 queries