Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-13, 09:32
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: χαλάνδρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαρια, μπορει ρισκαρωντας να δοκιμασει οτι θελει.

Το θεμα ειναι οτι ρωταει το ιδιο πραγμα συνεχως και του εχω απαντησει με δεκα διαφορετικους τροπους μηπως και το καταλαβει.
Δεν μπορει να ξερει αν το νερο ειναι ΟΚ για χρηση, μετρωντας μονο ΝΟ3 NO2 NH3 pH .

Ιδανικη και μονιμη λυση δεν υπαρχει για κανενας μας που χρησιμοποιει νερο χωρις να ελεγχονται ολα τα στοιχεια του.
Σε ολους μας μπορει στο νερο που χρησιμοποιουμε καποια στιγμη να βρεθει καποιο τοξικο στοιχειο.
Στο νερο της υδρευσης που γινεται επεξεργασια και απολυμανση ειναι μηδαμινό το ρισκο, σε νερο γεωτρησεων, πηγων, βροχινο κλπ ειναι πολυ μεγαλυτερο ομως. Γιαυτο και γινεται ελεγχος συνεχως.
Η μονη ιδανικη λυση για ολους ειναι το φιλτρο της αντιστροφης οσμωσης που κραταει τα παντα (που κι αυτο ομως θελει σωστη συντηρηση και ελεγχο - φυσικα πολυ πιο ευκολα με ενα tds meter).
Οποιος εχει μικρο ρισκο να εχει προβλημα το νερο του, τοτε δεν το χρειαζεται.
Απλα δεν ειναι τα πραγματα?
καλημέρα, ευχαριστώ!!!
απ ότι μου είπε με πμ, θα μετρηθεί το νερό της πηγής.
εγώ έλεγα να χρησιμοποιήσει προσωρινά το νερό της ύδρευσης που μέχρις ενός σημείου έχει υποστεί καθαρισμό αφού διατίθεται για πόσιμο με την προσθήκη καθαριστικών στο φίλτρο όπως άνθρακα και ζεόλιθο που είπε kgf12345.
εγω πχ δεν χρησιμοποιώ όσμωση στα χρυσόψαρά μου απλά το προετοιμάζω 24ώρες πριν. είναι και γκαντεμιά αυτό με το νερό της βρύσης του...
έχει ταλαιπωρηθεί και στεναχωριέμαι γιατί το παλεύει όσο μπορεί...
αναρρωτιέμαι άλλα άτομα από την περιοχή δεν έχουμε στο φόρουμ να μας πουν τι κάνουν εκείνοι?

Page generated in 0,01456 seconds with 10 queries