Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tsipourinos
παιδια ειδα τιμες απο ανεμηστηρακια και γενικα ειναι πολυ φθηνα!νικολα παρακολουθησα το θεμα που μου εστειλες το οποιο ηταν πολυ ενδιαφερον και μακαρι να μας παρουσιαζουν ολοι τοσο καλα τις διμιουργιες τους,αλλα η τιμη που εβγαινε στο τελος ηταν στα 100 ευρωολα μαζι πλην του θερμοστατη που οκ εχω εξαλου,απο κει και περα 45 περιπου κανει το κντρολερ οπου το stc ειδα στο ebay στα 25 και 55 κανουν τα ανεμηστηρακια μαζι ομως με καλωδια τρυπες κ.α τα οποια εγω βρηκα ετοιμα με 41 ευρω τα 4,χθες που ειπα για 69 ευρω ειχα κανει λαθος και ηταν τα 6,οποτε μαλλον θα καταληξω στην 4αδα τωρα για να κανω τη δουλεια μου μες το μηνα θα παρω κ το κοντρολερ το οποιο μπορω και παλι να συνδεσω!συνολικα 65 ευρω!αν μου διαφευγει κατι παρακληση ενημερωστε με!
|
Είμαι άσχετος με τα αλάτια, αλλά για το θέμα ψύξης το έχω ψάξει αρκετά πριν αγοράσω διάφορα (φυσικά "πέταξα" πρώτα μερικά ευρώπουλα)
Πρώτα απ όλα να ξέρεις πως το 99% είναι κινέζικα
Δευτερον, αν θες μαθε πόση ροή έχει το κάθε ανεμιστηράκι από αυτα που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Ο αριθμός 4 ή 6 δεν σημαίνει κάτι, αν δεν έχουν καλή ροή
Η διαφορές είναι τεράστιες, ανάμεσα σ αυτά που κυκλοφορούν
Μια 3αδα 80αρια και ενα καλο τροφοδοτικό κάνουν περίπου 6-7 ευρώ
Ο STC είναι σχεδόν παντού ο ίδιος, λιγάκι πιο ακριβός αν έρθει από Μ. Βρετανία
Ασε που αν φτιάξεις κάτι μόνος σου, το κάνεις όπως ακριβώς θέλεις
Edit : Άκυρο το ποστ! Μόλις είδα ότι τελικά τους αγόρασες!!!!