Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 24-05-13, 21:01
Το avatar του χρήστη Thodoris_
Thodoris_ Ο χρήστης Thodoris_ δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-06-2012
Περιοχή: Λευκωσια
Μηνύματα: 162
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Andros Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν βρηκα 200αρα ,πηγα παντου,εγυρισα ολα τα φυτωρια και τα DIY!Τελικα πηρα την 140 που λεγαμε ανοιγμα στα 70 σχεδον και βαθος 55-60!και δεν εχει ουτε μακροστενο σχημα...Τωρα τι κανω?Να την γεμισω με νερο και αντιχλωριο?Και μετα??

*Τα ψαρακια αρχισαν να κινούνται παντου μεσα στην λεκανη και κανενα πια δεν ειναι κολλημενο στις πλευρες οπως τοτε που γεννηθηκαν!Ειναι τοοοοοοσο μικρα ομως!Ποτε θα παρουν το σχημα του ψαριου??Χαχα!


Θα βαλεις νερο απο την λιμνουλα καμια 15αρια εκατοστα και να ερθεις να σου δωσω και το φιλτρακι που ειπαμε....θα πρεπει επισης να αρχισεις να ταιζεις και να κανεις καθημερινες αλλαγες νερου με νερο απο την λιμνη.

Εχω και τροφη για γονους
Ποσα ψαρακια ειδες μεχρι τωρα?[/QUOTE]

15 εκατοστα?η λεκανη που ειναι τωρα ειναι 40!!Για ποσο καιρο θα γινεται αυτο με τα 15 εκατοστα και τις αλλαγες?Πηγα και για τροφη στον Μογλη αλλα δεν ειχε ειπε, ουτε και στο δευτερο πετ εδω στην περιοχη!Κοιτα την μια τα μετραω και ειναι 12,την αλλη 5 και την αλλη 7!Χαχα!στην λεκανη εχουν και φυτα και ειναι ολη μερα μεσα στις ριζες που ειναι γεματες με φυσαλίδες αέρα!δεν ειναι πιο φυσικα ετσι?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01528 seconds with 10 queries