καλημερα στην παρεα...!!
δελτα ευχαριστω για το βιντεο. Εχεις πολυ δικιο... πρεπει να εχεις υποδομη για να μεγαλωσεις ολα τα μικρα (χθες εβλεπα τα υπομνηματα του σωκρατη και τον θαυμασα ) εγω μονο κατα τυχη θα εβλεπα καποιο μικρο αν τα εβγαζε περα μονο του (γιατι οσο και να προσπαθησω σα το παλικαρι βοηθεια δε θα καταφερω να του δωσω)
τωρα στο μεγαλο που ετοιμαζω (θα ανοιξω και ποστ αναλογο) θα μπουν πολλα κλαδια και φυτα οποτε στον σχεδιασμο που εχω κανει απο τωρα θεωρητικα εχει αρκετες κρυψωνες.
ΑΛΛΑ μαλλον ενα τυχαιο γεγονος ηταν αυτο χθες γιατι μετα που επεστρεψα απο την δουλεια δεν ξαναειδα να κανουν τιποτα τετοιο τα ψαρακια μου... προσπαθησα χωρις να τα πιασω να καταλαβω και το φυλλο αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι ζευγαρι αν και εκει καταληγω.
Τελος θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα. πως ειναι δυνατον το νερο της βρυσης μου το ph να ειναι 7,4 και το ph στο ενυδρειο να μενει παντα σταθερο στο ~8 ...!! χωρις να κανω κατι!! ολες μου οι μετρησεις ειναι καλες εκτως των νιτρικων που εβαλα και φιλτρο στη βρυση αλλα κατω απο 20ppm δεν πεφτει ποτε (ουτε ενυδρειο ουτε βρυση)