17-05-13, 17:26
|
 |
Mratibu wa Afrika jeshi
|
|
Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos
εγω μιλαω για ταμπελες οι θυρευτες οι μεταλαγμενοι οι ανθροποφαγοι τα θυματα
Το ανακυκλώνουμε πάλι το θέμα αλλά δεν πειράζει 
Τις ταμπέλες Χάρη κάποιοι τις γουστάρουν (πχ. ιδιοκτήτες ψαριών-τεράτων)και τις φοράνε μόνοι τους.
δεν ειναι ολα ιδια τα γουστα και μερικες ταμπελες αποθουν ατομα στο να ασχοληθουν Προφανώς δεν είναι όλα τα γούστα ίδια. Η διαφορά είναι ότι εδώ θα πούμε σε κάποιον που θέλει να βάλει ένα ψάρι που γίνεται 50 ή 100 εκ. πχ σε 200 λίτρα να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Ή σε κάποιον που θέλει ντε και καλά να έχει ψάρι που δεν τρώει με τίποτα επεξεργασμένη τροφή, ότι καλύτερα να το αφήσει εκεί που ανήκει.
Όσο για τους θηρευτές, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και πολλά απο τα δικά μου ψάρια στη φύση θηρευτές είναι.
πχ αν ρωταγα την γνωμη σας για ενα king kamfa τι θα μου λεγατε ????
Εγώ, θα σου έλεγα να ασχοληθείς με κάνα άλλο όμορφο ψάρι που υπάρχει στη φύση και δεν είναι παραμορφωμένο ανθρώπινο κατασκεύασμα. Το ίδιο δηλ. αν μου έλεγες ότι σ' αρέσει να έχεις άλογο με καμπούρα, γατάκι που γαβγίζει ή χάμστερ με 3 μάτια
εγω παλι δεν εχω προβλημα να ταισω οτι δηποτε πλεον τα εχω ταισει ολα σχεδον αλλα πρεπει να σεβομαστε και το θυμα ..
|
Δεν θα κάνω τον φοβερό κριτή και το 'χω ξαναπεί ότι η ζωοφιλία είναι κάτι πολύ σχετικό
και τα ψαράκια μας τις περισσότερες φορές είναι τα θύματα της ματαιοδοξίας και της αυτο-ικανοποίησης μας.
Και οι προσπάθειες που κάνουμε για την όσο το δυνατό πιο σωστή φιλοξενία τους ή οι συμβουλές που δίνουμε καμιά φορά,
είναι αυτό που λες.
Έκφραση του σεβασμού στα θύματα μας
|