Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 15-05-13, 04:03
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-07-2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 2.092
Προεπιλογή

Mισο λεπτο γιατι θα τρελαθω τωρα δεν παιζει τετοια συμπτωση. Αυτος ο μονομαχος που εχεις, μπορεις να μου τον δειξεις λιγο καλυτερα? Αν ειναι αυτος που υποψιαζομαι, τον επεστρεψα εγω στο πετσοπ στις σερρες απο οπου πηρες (λογικα) τα ψαρια και τα υπολοιπα, στο Las Palmas, καθοτι οντως ηταν πολυ επιθετικος προς τους δισκους μου δυστηχως, πολυ τσαμπουκας. Αλλα πανεμορφος. Crowntail μωβμπλεκοκκινοκατις.
Οποια βοηθεια θελεις να σου δωσω, πολυ ευχαριστως αν ειναι να γινουν σωστοτερα καποια πραγματα. Καποια στιγμη να βρεθουμε να σου κανω τεστ το νερο, να σου δωσω και καμια χουφτα σιποραξ να βαλεις στο φιλτρο, αλλα και μπολι μιας και αμφιβαλλω αν ειναι στρωμενο.

Οπως και ναχει γενικα, ακου τι προσπαθει ο καημενος ο Κωστας εκει στο πετσοπ εχει να σας πει, γιατι ειναι απτις ελαχιστες των περιπτωσεων ατομο, που ΞΕΡΕΙ, και κανει μια μικρη προσπαθεια να πει το σωστο στον πελατη. Και φυσικα οτι σου ειπαν οι προλαλησαντες ειναι χρυσες συμβουλες. Αυτα απο μενα, οτι θελεις μη διστασεις, μιας και ειμαστε στην ιδια πολη(σπουδαζω εδω), να βοηθησω οσο μπορω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01305 seconds with 10 queries