Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-13, 22:15
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Safarpn Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θεωρώ ερώτηση παγίδα αλλά θα σου απαντήσω ως εξής: το ρίχνω στην αποχέτευση αλλά προτιμώ να ρίχνω 30 λίτρα παρά 200 κάθε εβδομάδα. Είναι θέμα καθαρά επιλογών. Οι ειρωνίες λοιπόν για τις αντιλήψεις κάποιου που εμείς δεν τις έχουμε, καλό είναι να μη γίνονται. Αν δε σέβεσαι τις αντιλήψεις μου το δέχομαι, τουλάχιστον όμως μη με ειρωνευεσαι. Φιλικά
Ερωτηση ήταν, παγιδα οχι (ήδη εγραψα οτι ειμαι ασχετος με τις οσμωσεις, μαλλον δεν το διαβασες)
Ειρωνια δεν υπηρξε στο παραμικρο (ειλικρινα απορω που την ειδες?)

Εννοειται πως ολα ειναι θεμα επιλογων. Απλα δεν συμφωνω στο οτι η ποσοτητα επηρεαζει και την ποιοτητα στις επιλογες μας

Οσο για την οικολογια και την οικολογικη συνειδηση...θεωρώ πως έχεις μπερδεψει τις πραγματικες εννοιες, μ αυτα που μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε

Το φιλικα στο τελος νομιζω πλεοναζει, αν σκεφτεις τι εγραψες μερικες γραμμες πιο πανω

Το δικό μου όμως "φιλικά όλα τα παραπάνω" και το λέω και το εννοω
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01279 seconds with 10 queries