Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-13, 20:31
Undertaker Ο χρήστης Undertaker δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: -
Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι οτι θα το ρισκάρω και δε θα κάνω απολύμανση. Δε μπορώ να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία για το νέο στρώσιμο. Απλά δε θα ξαναβάλω απιονισμένο νερό και θα πάω σε αλλαγή ψαροσύνθεσης. Μια φορά έβαλα άλλωστε, να είμαι τόσο γκαντέμης πιά και να μόλυνα το νερό με τη μία;
-------------------------
Μετά από ώριμη σκέψη και αφού μπήκα μονόδρομο, αποφάσισα να πάρω μια μονάδα α/ο, την Aquariopure Compact R.O. system με μεμβράνη 150GPD που κοστίζει 77€. Αν μπορείτε δείτε τη στο διαδίκτυο (επειδή γράφω από κινητό δε μπορώ να σας στείλω link) και πείτε μου πόσο νερό θα χάνω για να πάρω αυτό που θέλω σε κάθε αλλαγή. Η αλλαγή θα γίνεται 30 λίτρα κάθε φορά. Τώρα το τι ποσοστό απο αυτά θα είναι όσμωσης και πόσο βρύσης σίγουρα δε μπορείτε να μου το πείτε αλλά ας πιάσουμε ένα μέσο όρο. Το ph της βρύσης μου με στικάκια είναι στο 7,6 περίπου. Θέλω να δώ πόσο "μέσα" θα βάζω τον πλανήτη κάθε βδομάδα. Μη με παρεξηγείτε που είμαι τόσο οικολόγος και με θεωρείτε υπερβολικό, απλά σεβαστείτε τις αντιλήψεις μου...είμαι λίγο γκρινιάρης σε θέματα οικολογίας!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 12-05-13 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01399 seconds with 10 queries