Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #46  
Παλιά 12-05-13, 13:17
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Φιλε Μιλτο μην το παρεις προσωπικα, αλλα αφου διαβασα οσα εγραψες σε αυτο το θεμα αυτο που μπορω να σου προτεινω ειναι να δωσεις το ψαρακι για να μην ταλαιπωρειται και να ασχοληθεις με το θεμα των ενυδρειων σε αυστηρα θεωρητικο επιπεδο για δυο τρεις μηνες (μονο διαβασμα και ερωτησεις σε οτι δεν καταλαβαινεις η σε οτι εχεις αμφιβολιες).
Να διαβασεις ολα τα υπομνηματα αρχαριων και γλυκου νερου, καθως και τα προφιλ των ψαριων σε μεγαλες βασεις δεδομενων οπως πχ το αριστο http://www.seriouslyfish.com/ και οταν νομιζεις πως εισαι ετοιμος εδω ειμαστε να σου λυσουμε καποιες τυχον τελευταιες αποριες και να σε βοηθησουμε στο στησιμο.
Μια αλλη επιλογη αν θες ντε και καλα να βλεπεις 5 τζαμια με νερο ειναι να προμηθευτεις ενα ενυδρειο (οσο μεγαλυτερο σε παιρνει ) και να αρχισεις να στρωνεις με αμμωνια (με τον αργο τροπο που κραταει ενα με εναμισι μηνα) και σε αυτο το διαστημα ριχτο στο διαβασμα. (ετσι κι αλλιως το καλοκαιρι δεν ειναι η καλυτερη εποχη για να ξεκινησει καποιος αρχαριος οποτε γλυτωνεις και την ταλαιπωρια )
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01453 seconds with 10 queries