Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 10-05-05, 08:03
johnny98130 Ο χρήστης johnny98130 δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator
 
Εγγραφή: 31-03-2003
Περιοχή: Διόνυσος Αττικής
Μηνύματα: 889
Προεπιλογή

Παράθεση:
Μπηκε σε καραντινα με ψηλες θερμοκρασιεσ καθημερινες αλλαγες νερου απο ΑΟ κλπ κλπ... Ξεκινησα θεραπεια με mycopour μετα με στεραζιν και ταυτοχρονα αλατολουτρα και τελος μια πενθημερη θεραπεια με flagyl.
Μπορει και να μην κατάλαβα καλα αλλα απο τα παραπανω υπέθεσα ότι ταυτοχρονα με την ανοδο της θερμοκρασιας της καραντινας ξεκινησες με πολλαπλες αντιβιώσεις και ταυτοχρονη χρηση αλατολουτρων. Δεν ειμαι κατα της χρησης των αντιβιωτικών έχοντας ομως εξαντλησει όλες τις υπόλοιπες εναλακτικες λύσεις!!!

Παράθεση:
Το στεραζιν δεν κανει για gill flukes??
Βεβαιως και κανει τόσο για body όσο και για gill parasites. Επιπλεον βοηθαει και στη καταπολέμηση των εσωτερικών παράσιτων (νηματωδη σκουληκια, κυστωδη καθώς και εντερικων παράσιτων). H metronidazole απο την αλλη μερια καλυπτει ΜΟΝΟ περιπτωσεις που αφορουν φλαγγελετες.
Αρα συμπερασματικα εγω στην θέση σου θα περιμενα τα αποτελεσματα πρωτιστως των ομοιοπαθητικών φαρμακων( αλατια, θερμοκρασιες) και στην συνεχεια θα εφάρμοζα θεραπεια είτε με flagyl ειτε με Sterazin.

P.S. Ο Γερμανος εκτροφεας της τελευταιας έκθεσης Δισκων στο Ντουισμπουργκ της Γερμανιας ορκιζονταν ότι οποτε βλεπει εντερικα προβλήματα ΔΕΝ χορηγει ποτε αντιβιωση. Απλα ανεβαζει την θερμοκρασια και ταιζει περισσοτερο beefheart. Ισχυριζεται δε ότι το συστημα αυτο δουλευει παντοτε!!!
__________________
Γιάννης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01534 seconds with 10 queries