Θέμα: Sera bio nitrivec
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 06-04-13, 03:02
Το avatar του χρήστη constantinos
constantinos Ο χρήστης constantinos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-05-2012
Περιοχή: Παγκράτι, Υμηττός, Βύρωνας
Μηνύματα: 176
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
κωσταντινε αν σε ενδιεφερε τοσο πολυ θα μπορουσες να διαβασεις αυτα που γραφουμε.Μα δεν σε προλαβαινω εισαι χειμαρρος
Ακομα κι απο αυτα που εγραψα εδω θα μπορουσες να ποιαστεις και να κανεις αναζητηση οποτε μη λες οτι "κραταμε μυστικα και δε σας λεμε" γιατι εδω το μονο που δεν κανει κανεις ειναι το να κραταει μυστικα.Καλά, μην παιρνεις και όρκο, ένα λινκ σου ζητησα εγκυκλοπαιδεια εγραψες πάλι.

Επισεις για να αποχλωριωσεις το νερο δε χρειαζονται "βαθιες ενυδρειακες γνωσεις" αλλα σχετικη αντιληψη και λιγες γνωσεις χημειας (ακομα κι αυτα δεν ειναι απαραιτητα αφου δεν ειναι απαραιτητες προυποθεσεις για να επισκευτει καποιος ενα μαγαζι που πουλαει φιλτρα νερου )Πάλι δεν δινεις λεπτομερειες.... οποτε αυτο με τα "μυστικα" ειναι το πιο ακυρο πραγμα που εχει γραφτει σε αυτο το φορουμ, Ε καλά αν δεν μου την έλεγες κι όλας θα έσκαγες....στο οποιο ακουγονται (και επιτρεπετε να ακουγονται) ΟΛΕΣ οι αποψεις και γι αυτο ειναι απο τα ποιοτικοτερα Ελληνικα ενυδρειοφορουμ (γενικων γνωσεων φυσικα, δε συγκρινω με τα εξειδικευμενα) σε απολυτη αντιθεση με το πολυαγαπημενο σκοταδισταν μερικων "φτανει να παει μπροστα το χομπυ"
Ποτέ δεν ειπα οτι δεν ακουγονται όλες οι απόψεις το εναντιον μάλιστα.
Τόσες πληροφοριες δινεις καθημερινα σε διαφορα πόστ σου, δώσε ενα αναθεματισμενο λίνκ να δουμε και εμεις όλοι λοιπόν πώς μπορουμε να μην ριχνουμε χημικά για να αποχλωριωσουμε το νερό.
Αφου εισαι πολυγραφότατος ετσι κι αλοιως, κάνε μας και μια επεξηγηματικη παρουσιαση του φιλτρου που λές με εικόνες οπως κάνεις εσυ για παράδειγμα την προετοιμασια του νερου. Ε, αυτο δεν νομιζω να υπάρχει κάπου.
Και εξαλλου δεν εχουμε όλοι την ιδια αντιληψη αλλά ουτε και τις ιδιες γνωσεις σε θέματα χημειας. Για αυτο καλό ειναι να βοηθαμε τους νεους και όχι να λέμε υπάρχει και άλλος τροπος....ψάχτε το.


Υ.Γ.
Δεν εχω καμια διαθεση συνεχισης παλαιάς αντιπαράθεσης και ότι εγραψα παραπάνω εμπεριέχει και μία δόση χιουμορ, (για όποιον έχει σχετική αντίληψη.)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01767 seconds with 10 queries