Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 03-04-13, 10:54
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

off topic για το μπαλκόνι μπορείς κι αυτό (μην σου παίρνει ο αέρας τον καφέ μόνο).
ωστόσο αν φυτέψεις μια σειρά από βότανα και μυρωδικά, όπως λεβάντα, μέντα, θυμάρι, δενδρολίβανο (αυτό μπορείς να το βάζεις να καίγεται επίσης), αρμπαρόριζα (άκρως αντικουνουπική), ρίγανη , το φασκόμηλο, δεν θα έχεις κουνούπια και θα έχεις τα μυρωδικά σου σίγουρα και αγνά. επίσης ανάμεσα στα λουλούδια σου, μπορείς να φυτέψεις σκελίδες σκόρδου να βγάζεις φρέσκα σκόρδα και μακρυά οι ιπτάμενοι βρυκόλακες.

τα πλαστικά θα σου έλεγα να τα βγάλεις. μπορεί να είναι ή να γίνουν επικίνδυνα αλλά και δεν έχουν την ίδια χάρη με τα φυσικά.
υπάρχουν εύκολα φυτά που δεν θέλουν ειδική φροντίδα όπως οι ανούμπιες.
για τα ξύλα, απο πετ σοπ βρίσκεις τα μοπάνι σκούρο καφέ ξύλο, το οποίο αφού το πλύνεις καλά, το αφήνεις κάποιες μέρες στο νερό να βαρύνει και να μην στέκεται στην επιφάνεια, το βράζεις και το βάζεις στο ενυδρείο σου.
εναλλακτικά αν βρεις στην παραλία ξεβρασμένο ξύλο από την θάλασσα που σου αρέσει το σχήμα του, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αφού το καθαρίσεις με καθαρή χλωρίνη και ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα μόνο που πρέπει λόγω του χλωρίου να κάνεις πιο πολλά ξεβγάλματα.
για τα ανεμιστηράκια αυτά χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, περίμενε πιο ειδικούς στα τεχνικά θέματα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02249 seconds with 10 queries