Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 30-03-13, 00:08
rtolis Ο χρήστης rtolis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-09-2010
Περιοχή: Λαμία
Μηνύματα: 411
Προεπιλογή

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν θέλω να θίξω τον συμφορουμίτη Θοδωρή.
Θέλω να θίξω όμως ότι δεν χρειάζεται όταν κάτι δημοσιεύεται κάπου να το παίρνουμε a priori ως γεγονός. Το υπογράφει κάποιος? Υπάρχει επίσημη αναφορά?

Η είδηση χωλαίνει σε πολλά σημεία:
- Αυτό που βγάζει μάτι: Δε ζούνε "NILE" Tilapia στα ποτάμια και λίμνες της Ταϊλάνδης. Από ότι βλέπω στη φωτό, του πάνω ψαριού τουλάχιστον, μπορεί και να είναι Oreochromis niloticus αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, η φωτό μπορεί να είναι από οποιαδήποτε πηγή.
- Ως συζευγμένοι δίδυμοι θεωρούνται οι οργανισμοί που έχουν κοινά ζωτικά όργανα ή που ο βαθμός ένωσης είναι τόσο μεγάλος που η απόπειρα διαχωρισμού θα έθετε κίνδυνο έστω για τον ένα από τους δύο. Δεν το βλέπω αυτό, βλέπω 2 τέλεια ανεπτυγμένους οργανισμούς. (Αν δεχτούμε ότι η φωτό είναι αυθεντική) Αν ήταν ανθρώπινα όντα θα μπορούσε εύκολα να γίνει διαχωρισμός.
- Η πιθανότητα σύζευξης είναι πολύ μεγαλύτερη από 1 στο εκατομμύριο στους ανθρώπους. Κι από όσο μπορώ να ξέρω, εξ ιδίων ομιλών, τα γενετικά προβλήματα στα ψάρια ενυδρείου είναι πάαααρα πολλά.
- Επειδή οι σιαμαίοι οργανισμοί μοιράζονται ζωτικά όργανα είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει ανομοιογενής ανάπτυξη. Αναπτύσσονται το ίδιο. Αν κάποιος από τους 2 μείνει πίσω δεν θα επιβιώσει. Επίσης ο θάνατός του είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει και το θάνατο του ισχυρού λόγω κοινών οργάνων και σήψης.
- Η είδηση είναι από την Μπανγκόκ. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01480 seconds with 10 queries