Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lionor
Η δικη μου 'εμπειρια' λεει πως αμα το ψαρακι κατσει κατω στον πατο με κατεβασμενα τα πτερυγια του, δυσκολα θα ξανα σηκωθει...
Επειδη αν θυμαμαι καλα και το 'κουφετακι' τα ιδια συμπτωματα ειχε παρουσιασει, κατι μου λεει οτι το ενυδρειο σου δεν ειναι 'στρωμενο', δηλ το φιλτρο σου δεν εχει αναπτυξει την καταλληλη βιολογια.
Κανε μετρησεις αμμωνιας-νιτρωδων-νιτρικων να δουμε τι γινεται, γιατι εχω την αισθηση οτι απο κει ξεκινανε τα προβληματα
|
καλημερα σε ολους

λοιπον το κουφετο τελικα ειχε ντροψι...
αυτος ο κυριος σημερα ηταν μια χαρα και το βραδυ που σηκωθηκα και εριξα μια ματια παλι κολυμπουσε...!!

καθε μερα παει και καλυτερα.

το ενυδρειο το εχω απο αρχες φθινοπωρου (σεπτεμβριο) και το φιλτρο ειναι κομπλε, περιμενω τα υγρα τεστ της API να μου ερθουν για να κανω μετρησεις. τελευταια που εκανα μετρηση ηταν καλη αλλα ηταν στικακι...
να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας...
αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχουμε βγαλει ακρη τι μπορει να εχει ε?
φυσικα μολις ερθουν τα τεστ θα μπορουμε να αποκλεισουμε καποια ενδεχομενα. για να δουμε εν αναμονη λοιπον..!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p
θα το έχεις λιώσει σε νερό ενυδρείου, εγώ το ρίχνω με τα σκορδοκομματάκια.
το λιώνω με το μηχανηματάκι του σκόρδου, το ρίχνω σε νεράκι ενυδρείου και το ανακατεύω με το μηχανηματάκι του φραπέ. τώρα εντάξει μπορείς να το κάνεις με δικό σου τροπο
|
οκ μαρια το μεσημερι θα παω να παρω σκορδακι (δεν εχω σπιτι το εφαγα..

) και λιγο σπανακι να το εχω καβατζα...!!