Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #50  
Παλιά 28-03-13, 13:59
Το avatar του χρήστη Stivv27
Stivv27 Ο χρήστης Stivv27 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 23-09-2011
Περιοχή: Γιαννιτσα
Μηνύματα: 1.130
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan Εμφάνιση μηνυμάτων
1. Αυτό με το στρες λόγω φωτοπεριόδου... ΔΕΝ το κατάλαβα. ΑΝ θέλεις ανάλυσε το λίγο.
Oι δισκοι του φιλου Κουραμπιε ειναι μικροι τα παντα μπορουν να τους επιρεασουν.Δεν πιστευω στην γεννηστρα που ηταν να ειχαν 12 ωρες φωτισμο!Οποτε αυτο που επρεπε να γινει ηταν προσαρμογη ακομη και στον φωτισμο και με τον καιρο να φτασουν τις 12 ωρες!
Επομενο θεμα ειναι οτι ηταν μαζι με τα αδερφια τους και με τους γονεις τους!Ξαφνικα βρεθηκαν σε ενα ενυδρειο με αρκετες απειλες μεσα για αυτους και χωρις την ασφαλεια των γονιων!
Στο θεμα φαγητο ειχαν μαθει να τρεχουν πισω απο τους γονεις τους ή να ακολουθουν το κοπαδι και ξαφνικα ειναι αυτοι που πρεπει να τρεξουν για να φαν και βλεπουν μπροστα τους τους διεκδικιτες τους που δεν ειναι ομως το κοπαδι τους αλλα ειναι ενα κοπαδι διαφορετικα ψαρια!

Για μενα καποιος που θελει να ασχοληθει πρωτη φορα με τους δικσους ή πρεπει να παρει ψαρια πανω απο τους 8-9 ποντους ή αν παρει μικρα να αφιερωσει ενα ενυδρειο μονο για αυτα και το μεγαλωμα τους!Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις συνχομπιστων που ξεκινησαν με μικρα ψαρια(κατω των 5 ποντων)και μεσα σε λιγο τα παρατησαν!
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01405 seconds with 10 queries