Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 25-04-05, 17:16
cif Ο χρήστης cif δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 23-04-2005
Μηνύματα: 4
Προεπιλογή

Γειά σου Μάριε,

Χαίρομαι που απάντησες και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσεις στο καινούργιο μου ενυδρείο. Οι 2 τρύπες που έχω ανοίξει στο πάτο του ενυδρείου είναι για κάποιο πιθανόν εξωτερικό φίλτρο (π.χ. 2260) που θα τραβάω από εκεί και θα ρίχνει από πάνω. Την δεύτερη τρύπα την έχω κάνει για την αντίστροφη όσμωση . Για το σαμπ και την υπερχείλιση που μου ανέφερες θα γίνουν οι τρύπες σε μια από τις 2 πλάγιες όψης του ενυδρείου (απλά δεν ξέρω πόσες σε ποιο σημείο και τι διάμετρο). Όταν λέω σε ποιο σημείο εννοώ ότι πολύ μου έχουν πι για το πιθανό πρόβλημα που είπες και εσύ (για το μεγάλο βάθος και τις εργασίες που απαιτούνται εκεί!), όπως και για το φωτισμό σε αυτό το βάθος τον 90cm (στο σημείο που θα στηθεί το ενυδρείο δεν μπορώ να βάλω κρεμαστά φώτα)

Υ.Γ. Το ARRUANA το πήρα πριν 1 ½ χρόνο περίπου 10cm και τώρα είναι περίπου 50cm σε ενυδρείο 200litra (και μάλλον θα το δώσω για να κάνω αυτό το ενυδρείο Σάμπ)
Υ.Γ. Όσο για τους μεζέδες στην περιοχή μου είναι άφθονη μιας και είμαστε στην μέση 2 θαλασσών (Κορινθιακού και Σαρωνικού)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01341 seconds with 10 queries