Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!
Το αποτέλεσμα είναι δικό σας. Όπως έχω ξαναγράψει ήμουν εντελώς αρχάριος ή πιο σωστά, άσχετος με το χόμπι "ενυδρείο". Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι μπορείς να βάλεις μέσα σε γυάλα, ψάρια

. Δεν γνώριζα καν ότι υπάρχουν φίλτρα και τι δουλειά κάνουν. Δεν συζητώ καν για κύκλους αζώτου, προφίλ - απαιτήσεις ψαριών κτλ
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου προσφέρατε απλόχερα μέσα από αυτή την υπέροχη παρέα που τιμά πιστεύω στο μέγιστο βαθμό το χόμπι μας.
ΥΓ. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το κόστος του χόμπι μας επιβαρύνει ακόμη πιο πολύ, εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να αντέξουμε και να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε. Τα λέω όλα αυτά γιατί συνεχώς βλέπω και συζητώ με φίλους που αφήνουν το χόμπι λόγο οικονομικών δυσκολιών. Κατανοητό και σεβαστό. Πάνω σε αυτό θα ήθελα να προτείνω κάτι. Επειδή το μικρόβιο όταν μπει δεν βγαίνει και πάντα θα υπάρχει η φλόγα για το στήσιμο ενός ενυδρείου, θα πρότεινα να δίνουν μόνο τα ζωντανά (ψάρια, σαλιγκάρια, γαρίδες, φυτά κτλ) και να κρατούν τον εξοπλισμό. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πολύ πιο εύκολα να ξεκινήσουν με την πρώτη ευκαιρία από το να πρέπει να αρχίσουν από το 0, γιατί είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το κάνουν......