Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #33  
Παλιά 19-03-13, 22:11
thkera Ο χρήστης thkera δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 13-03-2009
Περιοχή: komotini
Μηνύματα: 10
Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους,

το φίλτρο λειτουργεί ακόμη με τη σωστή ροή.

Το ενυδρειακό βαμβάκι (υαλοβάμβακα το ανέφερα εγώ εκ παραδρομής) που ανέφερε ο Γιώργος Κ. το είχα εγκατεστημένο σύμφωνα με τη φωτό που ανέβασε ο maikl. Επίσης είναι το υλικό που προτείνει - διαθέτει η Eihem, για να αποκλείσω την περίπτωση μήπως είναι διαφορετικής πυκνότητας και δημιουργεί θέμα.

Αυτή τη στιγμή το φίλτρο λειτουργεί σύμφωνα με το set up του προηγούμενου μηνύματος (χωρίς φίλτρο και ενυδρειακό βαμβάκι). Θα το αφήσω έτσι μέχρι το βράδυ και μόλις βρω χρόνο θα το επανατοποθετήσω.

Κι εγώ προσανατολίζομαι ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι διαφορετικής φύσης, που να οφείλεται στον τρόπο καθαρισμού των υλικών του φίλτρου. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος τα καλαθάκια με τα υλικά τα ξεπλένω κάθε 6 μήνες μόνο με τη φυσική ροή του νερού που αφαιρώ από το ενυδρείο μέσω λάστιχου. Αυτό που σκέφτομαι είναι να προχωρήσω σε πιο δραστικές λύσεις (πάντα όμως μόνο με χρήση ενυδρειακού νερού).

Το φίλτρο λειτουργεί από Σεπτέμβριο του 09. Τώρα που το σκέφτομαι, λέτε να υπάρχει περίπτωση να έχει πέσει κάποιο υλικό του φίλτρου στον σωλήνα που δημιουργείται από τα καλαθάκια;
-------------------------
Για να ολοκληρώσω το θέμα, πρόσθεσα το προφίλτρο και το ενυδρειακό βαμβάκι και το φίλτρο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Οπότε κάποιο πρόβλημα υπήρξε με το στήσιμο του φίλτρου έπειτα από τη συντήρηση που του έκανα (δεν μπόρεσα να προσδιορίσω το λόγο) αλλά σίγουρα δεν οφείλεται στην κεφαλή.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που προσφέρατε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thkera : 19-03-13 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01429 seconds with 10 queries