Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-13, 19:04
Commando Ο χρήστης Commando δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

φιλε κοιταξε!πλαναρια ειχα και εγω πριν δυο εβδομαδες και προσπαθησα να την καταπολεμησω οπως μου ειπαν τα παιδια εδω!(κανοντασ συχνες αλλαγες,σκουπα βυθου,ακομη και με παγιδες)αλλα το προβλημα οχι απλα συνεχιζε αλλα μεγαλωνε δηλαδη πολλαπλασιαζονταν συνεχως!για αυτο το λογο,συν του οτι φοβομουν για τα ψαρια μου(ενα οσκαρ μια αρογουανα και δυο clown loach)αποφασισα να χρησιμοποιησω φαρμακο!μετα απο αρκετο διαβασμα σε ξενα site αποφασισα να χρησιμοποιησω το panacur!εριξα μια φορα σε ποσοτητα 1mg/lt και σε 5 μερες εκανα αλλαγη νερου και επανελαβα τη θεραπεια για αλλη μια φορα!τωρα δεν υπαρχει στο ενυδρειο μου ουτε ιχνος πλαναριας και τα ψαρια μου ειναι μια χαρα!μονο που αν αποφασισεις να το χρησιμοποιησεις προσεξε τα εξης:
1)μην εχεις στα φιλτρα ανθρακα
2)μην εχεις μεσα σαλιγκαρια(τα σκοτωνει)αμα θες βαλτα σε ενα μικρο ενυδρειο καραντινα και αμα δεις μετα απο κανα μηνα οτι δεν εχει εμφανιστει πλαναρια ξαναβαλτα!στο λεω επειδη μορει να εχουν μεσα τους και να μην φαινονται)
3)δεν επηρεαζονται τα φυτα(εχω και εγω)
4)να παρεις το φαρμακο σε μορφη χαπιου(για να υπολογισεις την δοσολογια ακριβως στα 1mg/lt.ΣΤΟ λεω γιατι στα pet city το πουλανε σε μορφη παστας(εγω το πηρα απο κτηνιατρικο κυκλο)
5)το φαρμακο ειναι κυριως για σκυλια(μην σε ανησυχησει)!
αυτα.....ελπιζω να βοηθησα αλλα οτι προκυψει εδω ειμαι!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01268 seconds with 10 queries