Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
Ο "ινδιανικος" τροπος αντιμετωπισης δεν ειναι ισοπεδωτικος, αντιθετα ειναι πολυ λογικοτερος και φυσιολογικοτερος απο τη δυτικη διαστροφη.
Απο κει και περα ειναι φυσιολογικο πρωτα να κοιταμε το ειδος μας, ακομα περισσοτερο αυτους που εχουμε καποια κοινα, ακομα περισσοτερο τους δικους μας ανθρωπους, και ακομα περισσοτερο ο καθε ενας τον εαυτο του και τους πολυ κοντινους αγαπημενους του, ομως αυτο δε σημαινει οτι τα υπολοιπα ειδη ειναι υποδιαιστερα.
Στην τελικη ολοι οι ζωντανοι οργανισμου πανω στον πλανητη Γη εχουμε κοινο προγονο τον ιδιο μονοκυτταρο οργανισμο
|
Εμενα Νικολα αυτη ειναι η γνωμη μου(το οτι ηταν ατυχες το παραδειγμα γιατι κατα τα αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνουμε).Και η δικη σου ειναι σεβαστη.Εγω μπορει να πιστευω οτι προερχομαστε απο τον Αδαμ και την Ευα ή απο τους εξωγηινους(που λεει και ο Σφακιανακης).

